Follow us

Αυτό είναι το έπιπλο από Zara Home που θα μεταμορφώσει το μπάνιο σου

Μία μικρή αλλαγή που θα δώσει αέρα ανανέωσης στον χώρο σου.

MissBloom TEAM
zara home Courtesy of Zara Home

Δεν είναι παράλογο να αποζητάς μία νέα αλλαγή, άλλωστε γίνεται φανερό και από τη μεταβολή του καιρού που σε προδιαθέτει να δώσεις έναν νέο αέρα στη ζωή σου. Και τι πιο αποτελεσματικό από το να κάνεις μία αλλαγή στον προσωπικό σου χώρο; Αφού πριν από λίγο καιρό σου δώσαμε το tip που θα μεταμορφώσει το σαλόνι σου, αυτή τη φορά περάσαμε σε ένα άλλο δωμάτιο του σπιτιού σου, εξίσου σημαντικό με το καθιστικό και πιο συγκεκριμένα στο μπάνιο σου.

Διαβάστε Επίσης

Είτε είναι μικρό, είτε παλιό ή χρειάζεται ανακαίνιση, μία μεγάλη αλλαγή στο μπάνιο σου, ενδέχεται να σου κοστίσει χιλιάδες ευρώ. Αντίθετα, με μία μόνο κίνηση στο καλάθι σου από το site του Zara Home, μπορεί να σου χαρίσει την ανανέωση που επιθυμούσες.

zara home

Ειδικότερα, αναφερόμαστε στη μικρή ραφιέρα από ξύλο ακακίας, που ταιριάζει με κάθε στιλ, παλιό ή νέο, μοντέρνο ή κλασσικό, χαρίζοντας μία μίνιμαλ νότα στο αποτέλεσμα. Αν γκρινιάζεις συνεχώς για το ότι δεν χωράνε τα καλλυντικά σου και τα αμέτρητα προϊόντα περιποίησης (ναι σε καταλαβαίνουμε) στο μπάνιο σου, το μικρό αλλά βοηθητικό έπιπλο με τα 3 ράφια θα σου προσφέρει μία στιγμή ανακούφισης. Από την άλλη, θα μπορούσες απλά να κάνεις ένα decluttering στα καλλυντικά σου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα αγοράσεις νέα προϊόντα. Συμφωνείς; Συνεπώς, το έπιπλο μπάνιου είναι μονόδρομος.

Θα τη βρεις εδώ!

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ