Follow us

H Cinco de Mayo θέλει την Μargarita της

Για να τιμήσεις τη σημαντική γιορτή του Μεξικού, με τον πιο νόστιμο τρόπο και με την απαραίτητη συμβολή της ultra premium τεκίλας Patrón.

gggd

Πίσω στο 1862, τα άτακτα στρατεύματα των Μεξικανών σε μια άνιση αναμέτρηση τύπου Δαυίδ-Γολιάθ, νίκησαν τις πανίσχυρες γαλλικές δυνάμεις και, παρότι η εν λόγω νίκη είχε μικρή σημασία για τη συνολική έκβαση του πολέμου, ενίσχυσε το αίσθημα της εθνικής ενότητας και ανέβασε το ηθικό των γηγενών. Το ημερολόγιο έδειχνε 5 Μαΐου. Cinco de Mayo.

Η προαναφερθείσα είναι πλέον μία από τις σημαντικότερες εθνικές γιορτές του Μεξικού (μαζί με την Ημέρα των Νεκρών) και σίγουρα μία ιδανική ευκαιρία για να γνωρίσεις ή να θυμηθείς την κουλτούρα των Μεξικανών, η οποία ασφαλώς περιλαμβάνει και ποιοτική τεκίλα. Για εμάς, είναι πάντοτε μία πολύ καλή αφορμή για μία Margarita (ή και δύο) με ultra premium τεκίλα Patrón.

Η τεκίλα είναι φυσικά ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα όσο και ευγενή προϊόντα που η χώρα της κεντρικής Αμερικής σύστησε στον κόσμο και η Margarita ο λόγος που γνωρίζει τεράστια δημοφιλία τις τελευταίες δεκαετίες. Με τη βοήθεια των μοναδικών χαρακτηριστικών και της ποιότητας της ultra premium τεκίλα Patrón, ένα τέλειο απόσταγμα φτιαγμένο από 100% Weber Blue αγαύη, καταλήγουμε στις παραλλαγές που θα μας βοηθήσουν να απολαύσουμε την εν λόγω ημέρα σαν να καταγόμαστε από την Οαχάκα, την Γουαδαλαχάρα ή το Τουλούμ.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ