Follow us

Bright Habits | Το "τρικ" για να μην ξεχνάς την παραμικρή λεπτομέρεια

Πώς θα βελτιώσεις αποτελεσματικά τη μνήμη σου;

MissBloom TEAM
μνημη iStock

Όσο κι αν η φράση "δεν θυμάμαι τι έφαγα χθες" αποτελεί σχήμα λόγου, για σένα είναι μία πραγματικότητα. Δυσκολεύεσαι πολύ να θυμηθείς πληροφορίες και γεγονότα, ενώ υπάρχουν στιγμές που ενδέχεται να ξεχνάς και πρόσωπα; Είναι κάτι που αποτελεί μειονέκτημα στη δουλειά σου; Αν απάντησες σε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις με ναι, τότε οφείλεις να λάβεις γρήγορα δράση.

Είναι λοιπόν η στιγμή που πρέπει να εντάξεις στη ζωή σου νέες συνήθειες, οι οποίες έχουν τη δύναμη να σου αλλάξουν τη ζωή. Η νέα καμπάνια της Neubria "Bright Habits" έχει βάλει στόχο ακριβώς αυτό: να σου προσφέρει τις καλύτερες λύσεις μέσω νέων συνηθειών που θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Στο προσκήνιο βρίσκονται τα συμπληρώματα διατροφής Neubria, που μέσω της μεγάλης τους γκάμας, καλύπτουν σχεδόν όλες τις ανάγκες σου, αλλά και η Δώρα Κατσικογιάννη, μία σύγχρονη γυναίκα που προωθεί το σημαντικό μήνυμα της ευεξίας και του self love.

Neubria Memory, για να μην ξεχνάς τίποτα

Είναι σαν το μυαλό σου να μην μπορεί να συγκρατήσει τόσες πληροφορίες, με το συμπλήρωμα διατροφής, Neubria Memory να λειτουργεί ως μία "πρόσθετη εξωτερική μνήμη". Απλά και φυσικά, το προηγμένο 2-σε-1 νοοτροπικό και πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα, το οποίο είναι ενισχυμένο με εξειδικευμένα βότανα και φόρμουλες βιταμινών, σε βοηθάει να θυμάσαι περισσότερα, για μεγαλύτερο χρόνο, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην υγεία του σώματός σου. Παράλληλα, υποστηρίζει τη μάθηση, την πνευματική απόδοση και βελτιώνει τη συγκέντρωση.

Bright Habits | Το "τρικ" για να μην ξεχνάς την παραμικρή λεπτομέρεια

Τι είναι το νοοτροπικό συμπλήρωμα;

Δεδομένου πως μιλάμε για μία δράση η οποία στοχεύει στη βελτίωση της λειτουργίας του μυαλού και της γνωστικής λειτουργίας, τα νοοτροπικά συμπληρώματα διατροφής είναι εκείνα που θεωρούνται κατάλληλα για την κατάσταση αυτή. Πιο αναλυτικά, πρόκειται για εκείνα που περιέχουν ουσίες που εμπλέκονται στις λειτουργίες του εγκεφάλου, με αποτέλεσμα να βελτιώνουν τη νοητική και την πνευματική απόδοση. Η διαφορά της Neubria, ωστόσο, σε αντίθεση με άλλα σκευάσματα, συναντάται στη χρήση δραστικών φυτικών συστατικών, που προέρχονται από ασφαλείς πηγές και συνδυάζονται έτσι ώστε να αξιοποιείται η πραγματική δύναμη της φύσης.

Το μυστικό; Θα το θυμηθείς, όμως!

Το κλειδί της αποτελεσματικότητας του συμπληρώματος που στόχο έχει να διατηρήσει τη γνωσιακή λειτουργία, να υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη και να βελτιώσει τη διαδικασία της ανάκλησης των πληροφοριών, είναι οι 22 βιταμίνες, μέταλλα και εξειδικευμένα βότανα που περιλαμβάνει και ειδικότερα το μείγμα "Clarity” που στοχεύει στην ενίσχυση της μνήμης και της νοητικής λειτουργίας. Πιο αναλυτικά, το βοτανικό αυτό μείγμα περιλαμβάνει εκχυλίσματα Κουρκουμά, Μπακόπα, Ασβαγκάντα, Τζίνγκο Μπιλόμπα, Δενδρολίβανου και Φασκόμηλου. Τι σημαίνει αυτό; Ο κουρκουμάς μέσω της βιοδραστικής πολυφαινόλης κουρκουμίνης, προσφέρει αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση, ενώ ενισχύει τη γνωστική λειτουργία. Παράλληλα, η Ασβαγκάντα συμβάλλει στην υγεία του εγκεφάλου και την πνευματική ισορροπία, ενώ το εκχύλισμα Μπακόπα βοηθά στην εστίαση, τη συγκέντρωση, την πνευματική διαύγεια και τη μνήμη, χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε σε περιόδους άγχους, που τείνουν να εξασθενούν με την πάροδο του χρόνου. Από την άλλη, το Τζίνγκο Μπιλόμπα, ένα βότανο που τονώνει την μικροκυκλοφορία, αλλά και το δενδρολίβανο βοηθούν στην υποστήριξη της εγκεφαλικής λειτουργίας και συμβάλλουν στην ανάκληση γεγονότων καθώς και τη διατήρηση καθαρής σκέψης. Τέλος το φασκόμηλο που καλλιεργείται ευρέως σε όλη την Ευρώπη και είναι ιδιαιτέρως δημοφιλές και στη χώρα μας, σύμφωνα με κλινικές δοκιμές έχει αποδειχθεί πως το φύλλο του μπορεί να βελτιώσει τα επίπεδα εγρήγορσης, ηρεμίας και ευεξίας, καθώς και να βοηθήσει στη μείωσης της ψυχικής κόπωσης.

Πέρα, όμως, από το μείγμα Clarity, το συμπλήρωμα διατροφής περιέχει κιτικολίνη, η οποία υποστηρίζει την νοητική συγκέντρωση, την εστίαση και την προσοχή και συνένζυμο Q10, ένα αντιοξειδωτικό που τροφοδοτεί τα μιτοχόνδρια των κυττάρων για την παροχή της απαραίτητης ενέργειας που χρειάζεται ο εγκέφαλος για να παραμείνει σε εγρήγορση. Ωστόσο, η αποτελεσματικότητα του Neubria Memory δεν τελειώνει εδώ, καθώς οι 22 απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα που περιλαμβάνονται σε αυτό, πιστοποιούν την καλή υγεία του σώματος και του μυαλού, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα.

Η επιτυχία των συμπληρωμάτων Neubria

Σε οποιαδήποτε περίπτωση αναφερόμαστε, ένα είναι το σίγουρο. Τα καλύτερα αποτελέσματα πάντα προκύπτουν μέσω της συνεργασίας. Σε αυτό τον πυλώνα βασίζεται η φιλοσοφία των Neubria συμπληρωμάτων, τα οποία εκτός των δραστικών συστατικών που περιέχουν, δίνεται μεγάλη προσοχή και μελέτη στους συνδυασμούς που γίνονται μεταξύ τους για τα καλύτερα αποτελέσματα που προωθούν την υγεία του εγκεφάλου και του σώματος.

Αν θες να ανακαλύψεις όλη τη σειρά της Neubria, μπορείς να μεταβείς στην ιστοσελίδα www.neubria.gr, όσο και στα Facebook και Instagram accounts.

neubria

*Συμπληρώματα διατροφής. Δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 73821-5/16-07-2020. Κατάλληλα για vegans. Να μη χρησιμοποιούνται από παιδιά, εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ