Follow us

Πέντε διαφορετικοί τρόποι να καταναλώσεις τη βρώμη

Η βρώμη μπορεί να αποκτήσει πολύ ενδιαφέρον και να γίνει το πιο τέλειο πρωινό.

βρωμη

Η βρώμη έχει, κάποιες φορές, τη φήμη ότι είναι βαρετή. Αλλά η πραγματικότητα απέχει πολύ από αυτό. Σίγουρα, η βρώμη είναι απλή και ουδέτερη γευστικά από μόνη της. Οπωσδήποτε όμως υπάρχουν τρόποι να την προσθέσεις στη διατροφή σου και να σου αρέσει, παίρνοντας παράλληλα και τα οφέλη της, μιας και πρόκειται για ένα τόσο ευεργετικό τρόφιμο.

Γιατί να προσθέσεις τη βρώμη στη διατροφή σου;

Aν καταναλώσεις τη βρώμη με τον σωστό τρόπο, θα έχεις ένα πλήρες και νόστιμο γεύμα, και μια εξαιρετική προσθήκη στην καθημερινότητά σου. Είτε ήδη την έχεις εντάξει στο πρόγραμμά σου και ψάχνεις για μερικές φρέσκες ιδέες για να την εμπλουτίσεις, είτε θέλεις να αρχίσεις να την προσθέτεις πιο συχνά, αυτοί είναι οι καλύτεροι τρόποι για να έχεις ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα που θα σε συναρπάσει.

1.Κάνε τη βρώμη να έχει γεύση σαν το αγαπημένο σου επιδόρπιο

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι να απολαύσεις τη βρώμη σε στυλ επιδορπίου. Αν είσαι φαν των γλυκών γεύσεων όπως είναι τα μπισκότα και η σοκολάτα, τα δημητριακά Kölln Oat Granola με γεύση Σοκολάτα Μπισκότο, με βρώμη ολικής άλεσης, αποτελούν πηγή φυτικών ινών και είναι μια τέλεια επιλογή για να απολαύσεις μαζί με το γιαούρτι σου και να σου θυμίσει αγαπημένες γλυκιές γεύσεις.

Δείτε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ