Follow us

Η άγνωστη Ζωή Κωνσταντοπούλου στο TheToc: Ο νέος έρωτας με ηθοποιό του "Κωνσταντίνου και Ελένης" - "φεύγει" αν δεν εκλεγεί

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στο TheToc.gr η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

MissBloom TEAM
Ζωή Κωνσταντοπούλου NDP

Όταν τηλεφώνησα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου για να της ζητήσω αυτή τη συνέντευξη της είπα ότι δεν θέλω να κάνουμε μια τυπικά πολιτική συνέντευξη, αλλά μια συνέντευξη μέσα από την οποία θα μάθω και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ως άνθρωπο. Δε δίνω συχνά τέτοιες συνεντεύξεις μου είπε αλλά επειδή μου το ζητάς θα την κάνουμε. Το ραντεβού μας ήταν σε ένα καφέ στο κέντρο της Αθήνας και αυτό που εξέπεμπε από την πρώτη στιγμή που την συνάντησα ήταν η αύρα ενός χαρούμενου κι ευτυχισμένου ανθρώπου που έχει ξανακάνει restart στη ζωή του.

Ξεκινήσαμε την κουβέντα απ’ τα μαθητικά της χρονιά με αφορμή μία ανάρτηση που είχε κάνει στην προσωπική της σελίδα στο facebook για τους μαθητές που δίνουν τώρα πανελλαδικές. Ήταν ένα άρθρο που είχε γράψει στο περιοδικό του σχολείου της λίγους μήνες πριν τις πανελλαδικές του 1994.

"Εγώ προσπάθησα στην τρίτη λυκείου όπως γενικά προσπαθώ στη ζωή μου να μη στερηθώ τίποτα. Διάβασα πολλές ώρες αλλά δε στερήθηκα και τίποτα. Πήγα και πενταήμερη έκανα κι άλλα πράγματα εκτός από το να διαβάζω, είχα όμως την αίσθηση ότι είναι ένα σύστημα οι πανελλαδικές που σε βάζει να βασανίζεσαι σε έντονο βαθμό.

Διαβάστε περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ