Follow us

Σε ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη είδαμε το μέλλον της τεχνολογίας

Το Missbloom βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για την παρουσίαση των νέων hi-tech προϊόντων Huawei. Tο νέο απόλυτα φορητό laptop HUAWEI Matebook D16, το ελαφρύτερο αναδιπλούμενο smartphone Mate Xs 2 ήταν οι πρωταγωνιστές!

MissBloom TEAM
Huawei

Από το Έλ. Βενιζέλος το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης είναι μια ώρα δρόμος. Από εκεί βέβαια, η κίνηση στην Πόλη, κάνει κάθε πρόβλεψη για ώρα άφιξης, μάλλον κληρονομικό χάρισμα.

Κι όμως, αυτό δε μας σταμάτησε να δούμε τις ομορφιές της πόλης στο ταξίδι μας στην πόλη μαζί με δημοσιογράφους φίλους και την ομάδα της Huawei που μας συνόδευε, και αυτές είναι πολλές.

Την πρώτη μέρα ξεκινήσαμε να τις ανακαλύπτουμε με πρώτη στάση την Αγια Σοφιά για αρκετή δόση συγκίνησης και μία αναπόφευκτη αίσθηση μεγαλείου. Την επόμενη μέρα, Πέμπτη 23 Ιουνίου, ξεκλέψαμε λίγο χρόνο για την απαραίτητη στάση στο Spice Bazaar για μπαχαρικά και ιδιαίτερα γλυκά προτού κατευθυνθούμε στην πιο δυνατή στιγμή της επίσκεψής μας στην Πόλη.

Εκείνη την ημέρα, tech experts και δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο βρίσκονταν στην Κωνσταντινούπολη, ανυπόμονοι για τα τεχνολογικά θαύματα που θα παρουσίαζε η Huawei το μεσημέρι της ίδιας μέρας. Και δεν απογοητεύθηκαν. Λίγο πριν τις 3, κατευθυνθήκαμε στο Volkswagen Arena στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης.

Σε ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη είδαμε το μέλλον της τεχνολογίας

Με μοτο το #SeetheBiggerPicture, ο ο Πρόεδρος της Huawei Consumer Business Group, Κεντρικής Ανατολικής Ευρώπης, Σκανδιναβίας & Καναδά, Derek Yu παρουσίασε μία ποικιλία νέων προϊόντων με καινοτομίες και τεχνολογία αιχμής, σε μία πραγματικά φαντασμαγορική εκδήλωση.

Huawei
Huawei

Μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν το νέο αναδιπλούμενο smartphone HUAWEI Mate Xs 2, τo HUAWEI MateBook D 16, το πρώτο tablet HUAWEI MatePad Paper με οθόνη e-ink, τα νέα smartphone HUAWEI nova Y70 και HUAWEI nova Y90, ενώ την παράσταση έκλεψαν και τα νέα ασύρματα ακουστικά, HUAWEI FreeBuds Pro 2, για τους λάτρεις του ποιοτικού ήχου.

HUAWEI Matebook D 16: φορητός υπολογιστής 16 ιντσών για εργασία, μελέτη και ψυχαγωγία με απόλυτη φορητότητα

Laptops με μεγαλύτερη οθόνη, που παραμένουν ελαφρά και λεπτά, ή αλλιώς αυτό που θέλουμε όλοι. Τα HUAWEI MateBook D16 (αλλά και HUAWEI MateBook D16s) διαθέτουν μια τεράστια οθόνη 16 ιντσών που προσφέρει άφθονο χώρο και διευκολύνει τη διαχείριση πολλών εργασιών ταυτόχρονα. Επιπλέον, με τα μοντέλα D 16 & 16s, η Huawei κάνει ακόμη πιο εύκολη την απρόσκοπτη σύνδεση μεταξύ υπολογιστή, smartphone και tablet.

Huawei

HUAWEI Mate Xs 2: Το ελαφρύτερο και πιο επίπεδο αναδιπλούμενο smartphone της Huawei

Αναδιπλούμενο, πανάλαφρο και εξαιρετικά λεπτό το νέο smartphone HUAWEI Mate Xs 2 είναι και το όμορφο κινητό που έχουμε δει.

Όταν ξεδιπλωθεί, η οθόνη του Mate Xs 2 γίνεται επίπεδη και λεία, σαν καθρέφτης, ενώ διαθέτει μπαταρία 4600 mAh, με 66W HUAWEI SuperCharge για εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση εν κινήσει.
Huawei

HUAWEI nova Y70 & nova 90: Ισχυρή μπαταρία, γρήγορη φόρτιση, μεγάλη οθόνη

Τα νέα smartphones HUAWEI nova Y70 και HUAWEI nova Y90, είναι η προσιτή πρόταση της εταιρίας για υψηλές επιδόσεις σε smartphones. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους; Το nova Y70 απαιτεί φόρτιση μόνο δύο φορές την εβδομάδα, ενώ το nova Y90 φορτίζεται κατά 53% σε μόλις 30 λεπτά.
Huawei

HUAWEI Freebuds Pro 2: Το πρώτο σύστημα ήχου υψηλής ανάλυσης TWS

Τα νέα ακουστικά είναι εξοπλισμένα με το πρώτο σύστημα Triple MIC ANC TWS, που είναι σε θέση να παρέχει 15% περισσότερη μείωση θορύβου σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο.

Paper HUAWEI MatePad: Το πρώτο tablet E-Ink της Huawei

Το πρώτο MatePad Paper με οθόνη E-Ink και λειτουργίες tablet της εταιρίας είναι ιδανικό για οποιονδήποτε εργάζεται γράφοντας ή σχεδιάζοντας. Με εξαιρετικά λεπτή κατασκευή, ελαφρύ βάρος και οθόνη HUAWEI FullView 10,3 ιντσών, προσφέρει άνετη ανάγνωση και χώρο για σημειώσεις. Μάλιστα είναι το μόνο που συνδυάζει οθόνη και στυλό, επιτρέποντάς σου να γράφεις σαν σε χαρτί.

Πολλά από τα παραπάνω προϊόντα θα κυκλοφορήσουν και στην ελληνική αγορά με πρώτο το HUAWEI Matebook D16 που κάνει πρεμιέρα του στις 23 Ιουνίου διαθέσιμο με προ-παραγγελία.

Στη συναρπαστική παρουσίαση είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα προϊόντα, και η αλήθεια είναι ότι τα φώτα έπεσαν στο εκπληκτικών δυνατοτήτων αναδιπλούμενο Mate XS, στο πολύ δυνατό MateBook D16, αλλά και στα ασύρματα ακουστικά Freebuds Pro 2, στα οποία η ποιότητα ήχου ήταν πραγματικά συγκλονιστική.

Huawei

Το ταξίδι μας δεν είχε τελειώσει, όμως. Την επόμενη μέρα, αφιερώσαμε χρόνο στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και σε μια -απαραίτητη αν πάτε στην Κωνστντινούπολη - "βαρκάδα" στον Βόσπορο. Το ταξίδι μας γέμισε με μοναδικές εικόνες, νέους φίλους και hi-tech εμπειρίες. Για νέα της Huawei μπορείτε να κάνετε follow και στο Facebook | Instagram | YouTube.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ