Follow us

Θεσσαλονίκη: Βούλευμα απαλλάσσει τον 27χρονο Λεβέντη για τον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα- Ηταν όλα παραμύθια όσα είπε

Με δικαστικό βούλευμα απαλλάσσεται ο 27χρονος Β. Λεβέντης για τον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα ανήμερα της πρωτοχρονιάς σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

MissBloom TEAM
Γεωργία Μπίκα

Με βούλευμα του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, απαλλάσσει τον 27χρονο Βασίλη Λεβέντη, βασικό επλεκόμενο στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το GRTimes.gr, αποφασίστηκε να μη γίνει καμία κατηγορία σε βάρος του για "γενετήσιες πράξεις χωρίς τη συναίνεση του θύματος". Το Δικαστικό Συμβούλιο υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως Κυριακής Κλιάμπα για την απαλλαγή του κατηγορούμενου. Όπως και η εισαγγελέας, οι δικαστές έκριναν ότι οι ισχυρισμοί της καταγγέλλουσας ήταν ψευδείς.

Από την κύρια ανάκριση, που ολοκληρώθηκε πριν περίπου δύο μήνες, δεν κατέστη άλλος κατηγορούμενος πέραν του 27χρονου καθώς δεν στοιχειοθετήθηκε η αρχική καταγγελία της παθούσας περί ομαδικού βιασμού. Μάρτυρες κατέθεσαν ότι είδαν την κοπέλα να επιστρέφει στο πάρτι, μετά την πρώτη αποχώρηση της από το ξενοδοχείο και στη συνέχεια να ακολουθεί τον κατηγορούμενο οικειοθελώς.

Διαβάστε περισσότερα στο TheToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ