Follow us

Σοκ | Πυροβόλησαν τον πρώην πρωθυπουργό της Ιαπωνίας, Shinzo Abe, στη διάρκεια ομιλίας του [βίντεο]

Ο Shinzo Abe δέχθηκε δύο πυροβολισμούς - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του - Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης.

MissBloom TEAM
Shinzo Abe ΑΠΕ

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Shinzo Abe, 67 ετών, διακομίστηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο αφού τραυματίστηκε από σφαίρες κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος (ΦΔΚ) στη Νάρα.

Το πυροσβεστικό σώμα της ιαπωνικής πόλης Νάρα (δυτικά) επιβεβαίωσε ότι ο Shinzo Abe, εναντίον του οποίου άνοιξε πυρ άνδρας εφοδιασμένος με τουφέκι πισώπλατα, δεν είχε καμία ζωτική ένδειξη, βρισκόταν σε κατάσταση "καρδιοπνευμονικής ανακοπής", όταν ασθενοφόρο τον μετέφερε σε νοσοκομείο.

Ο πρώην πρωθυπουργός Abe κατέρρευσε αιμορραγώντας εν μέσω της προεκλογικής ομιλίας που εκφωνούσε. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο πυροβολισμούς, που χτύπησαν στο στήθος και στον λαιμό τον βετεράνο της ιαπωνικής πολιτικής.

Ο άνδρας που πυροβόλησε εναντίον του πολιτικού –που έμεινε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στο αξίωμα του πρωθυπουργού της Ιαπωνίας (2006-2007, 2012-2020)– συνελήφθη και το όπλο που χρησιμοποίησε κατασχέθηκε από την αστυνομία, αναφέρουν ΜΜΕ. Πρόκειται για άνδρα 42 ετών, κατά τις πρώτες πληροφορίες.

Η αστυνομία, με την οποία επικοινώνησε το Γαλλικό Πρακτορείο, δεν ήταν σε θέση να δώσει περισσότερα στοιχεία για την επίθεση.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ