Follow us

Γυναίκες υπεύθυνες για όλα | Πώς καταφέραμε να αναλάβουμε ΚΑΙ τη διασκέδαση της οικογένειας;

Καθώς συνεχίζουμε τα ζογκλερικά ανάμεσα στους πολλαπλούς μας ρόλους, συνειδητοποιούμε ότι έχουμε αναλάβει και την κοινωνική ζωή της οικογένειας. Αλήθεια τώρα;

MissBloom TEAM
γυναικες istock

Από τότε που γνωρίζω την Ελευθερία (και πάνε πάνω από 25 χρόνια) τη θυμάμαι να τρέχει σαν τρελή πάνω σε ψηλά τακούνια. Έχει μονίμως μια τσάντα κρεμασμένη σταυρωτά στον ώμο, μέσα στην οποία μπορείς να βρεις τα πάντα, από κόλλα στιγμής και θρυμματισμένες σκιές μέχρι το εκκαθαριστικό της εφορίας και κάτι κομματάκια Lego που τα μάζεψε από τη σκάλα όπου τα είχαν αφήσει τα παιδιά. Η Ελευθερία ανήκει σ’ εκείνη τη θαυμαστή κατηγορία γυναικών που έχουν τον απόλυτο έλεγχο της ζωής της. Και των παιδιών της. Και του άντρα της. Εκείνη είναι υπεύθυνη για τα πάντα. Για τις εφορίες, το μαγείρεμα, τις διακοπές, τα ταξίδια, την ερωτική πράξη, το service του αυτοκινήτου. Το μικρό βασίλειό της είναι φτιαγμένο για μια πριγκίπισσα που ουσιαστικά φιλοξενεί έναν σύζυγο και τρία παιδιά.

Όλα ξεκίνησαν στην αρχή του γάμου της, όταν ανέλαβε τα μικρά καθήκοντα, όπως να γεμίζει το ψυγείο, να προσθέτει κρεμοσάπουνο στο δοχείο και να γνωρίζει (μόνο εκείνη) πού βρίσκονται τα εσώρουχα των παιδιών. Μετά ανέλαβε και την κοινωνική ζωή.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ