Follow us

Mar Azul Resort | Ένας καλοκαιρινός παράδεισος στην καρδιά της Πάρου

O φωτογράφος Mιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης μετέτρεψε παλιούς παραδοσιακούς ξενώνες σε ένα καλοκαιρινό resort για όλα τα γούστα.

MissBloom TEAM
Mar Azul Resort

Θεωρείται το #2 αγαπημένο νησί παγκοσμίως και όχι άδικα. Η Πάρος είναι το στολίδι των Κυκλάδων, ένα νησί με πολλά πρόσωπα για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες. Στα βασικά του προσόντα συγκαταλέγονται τα σμαραγδένια νερά, οι χρυσαφένιες παραλίες, τα γραφικά σοκάκια, το υπέροχο φαγητό και γενικά ο νεανικός παλμός που είναι διάχυτος σε όλο το νησί.

Εκεί, 15 μόλις λεπτά από το λιμάνι της Παροικιάς, δεσπόζει το Mar Azul Resort, ένα καλοκαιρινό όνειρο το οποίο εμπνεύστηκε και δημιούργησε ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης με τη βοήθεια της μητέρας του, Σοφίας Αλιμπέρτη. Η αγαπημένη ηθοποιός, της οποίας η αγάπη για την Πάρο είναι γνωστή, ανέλαβε το interior design του resort με αποτέλεσμα να δημιουργήσει έναν παραμυθένιο χώρο ο οποίος προσφέρει όλα όσα έχουμε ανάγκη το καλοκαίρι: Χαλάρωση, ιδιωτικότητα, πολυτέλεια και ηρεμία.

Mar Azul Resort | Ένας καλοκαιρινός παράδεισος στην καρδιά της Πάρου
Πρωινό

Το Mar Azul Resort αποτελείται από δύο βίλες οι οποίες προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διαμονής, με απόλυτη ιδιωτικότητα και ησυχία.

Βίλα 360
Villa 360

Villa Meliona

Villa Meliona

Villa Meliona

Χτισμένες με φυσικά υλικά, με έντονη την παρουσία της πέτρας και των ολόλευκων τοίχων, συνδέονται αρμονικά με το ξεχωριστό Παριανό τοπίο.

Villa 360

Το παραμυθένιο σκηνικό συμπληρώνουν και οι τρεις κομψές σουίτες 94 τ.μ., 86 τ.μ. και 75 τ.μ. είναι σχεδιασμένες με στόχο να προσφέρουν στους επισκέπτες τους μια εμπειρία πολυτέλειας, άνεσης και αναζωογόνησης.

Pelagos

Pelagos Suite

Petra

Petra Suite

Portes
Portes Suite

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ