Follow us

Ήλιος και παιχνίδι! Επιλέγοντας τη σωστή αντηλιακή προστασία για τα μωρά και τα παιδιά μας

MissBloom TEAM
Παιδί και ήλιος iStock

Τι πιο χαρούμενη καλοκαιρινή εικόνα από χαμογελαστά παιδιά να απολαμβάνουν τον ήλιο; Ανεμελιά, ευτυχία, ξεγνοιασιά! Για να συμβούν, όμως, όλα αυτά, εκτός από ήλιο, θάλασσα, παιχνίδια και παιδικές φωνές, χρειάζεται και η σωστή αντηλιακή προστασία που θα προστατεύει την ευαίσθητη βρεφική και παιδική επιδερμίδα από τις ηλιακές ακτίνες.

Τα κατάλληλα αντηλιακά προϊόντα για τα παιδιά αποδεικνύονται οι καλύτεροι σύμμαχοι για ανέμελες στιγμές δίπλα στο κύμα, όχι μόνο για τους μικρούς μας φίλους που θα απολαύσουν το παιχνίδι τους, αλλά και για τις μαμάδες και τους μπαμπάδες που θα τα καμαρώνουν χωρίς αγωνία όσο θα συλλέγουν πολύτιμες καλοκαιρινές αναμνήσεις.

Το κατάλληλο παιδικό αντηλιακό: Από πού να ξεκινήσω;

Η επιλογή της σωστής αντηλιακής προστασίας για τα παιδιά μας μπορεί να μοιάζει δύσκολη, όμως δεν είναι. Πρώτο και σημαντικό βήμα είναι να επιλέξουμε τη μάρκα που θα εμπιστευθούμε. Αυτή πρέπει να είναι αξιόπιστη, να γνωρίζει καλά τη βρεφική και παιδική επιδερμίδα και να συνδυάζει εμπειρία και κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Μια τέτοια μάρκα είναι η Mustela®που, για περισσότερα από 70 χρόνια, αναπτύσσει προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις ιδιαίτερες ανάγκες του ευαίσθητου βρεφικού και παιδικού δέρματος.

Διαβάστε περισσότερα στο themamagers.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ