Follow us

Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli | Armata Festival με στυλ

Γιορτάστε στους ρυθμούς της Αρμάτας με το Brunch and Dance party by Vassilis Tshilichristos και μία ασύγκριτη γαστρονομική εμπειρία όπου το "Qurio meets Hytra".

MissBloom TEAM
Courtesy of Nikki Beach Resort & Spa Courtesy of Nikki Beach Resort & Spa

Η Αρμάτα δίνει το σύνθημα της γιορτής και το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli την διοργανώνει με πολυτέλεια

Φέτος τιμώντας τα 200 χρόνια από την ένδοξη Ναυμαχία των Σπετσών, οι εορτασμοί θα είναι μεγαλοπρεπείς με συναυλίες, δρώμενα και εκδηλώσεις. Με αφορμή την Αρμάτα, το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli οργανώνει δυο μοναδικά events, που συνδυάζουν την πολυτέλεια με το πάρτι, τη χαλάρωση με μία ασύγκριτη γαστρονομική εμπειρία, καθώς η θάλασσα απλώνεται μπροστά στα μάτια των παρευρισκόμενων. Ο λόγος για το Armata Brunch and Dance και το Qurio meets Hytra, δύο events που θα σας μείνουν αξέχαστα.

Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli | Armata Festival με στυλ
Courtesy of Nikki Beach Resort & Spa

Η προνομιακή θέση του στην Πελοποννησιακή Ριβιέρα, η μαγευτική θέα, η ξεχωριστή ατμόσφαιρα και το εκλεπτυσμένο στιλ κάνουν το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli το ιδανικό σκηνικό για χαλάρωση και διασκέδαση απολαμβάνοντας τις φετινές εκδηλώσεις της Αρμάτας αλλά και εκείνες που έχει ετοιμάσει το πολυτελές resort.

Courtesy of Nikki Beach Resort & Spa

Το διεθνώς αγαπημένο Beach Club θα φιλοξενήσει το Σάββατο 10/9 το Armata Brunch and Dance, με δροσερά κοκτέιλ απροσδόκητων γεύσεων, λιχουδιές από εμπνευσμένους σεφ και live DJ set από τον διάσημο DJ Vassili Tsilichristo. Από τη 1 το μεσημέρι ως τις 7 το απόγευμα, το Beach club γίνεται το σκηνικό ενός pool party. Οι φιλοξενούμενοι του ξενοδοχείου μπορούν να απολαύσουν brunch με συναρπαστικούς γευστικούς συνδυασμούς και δροσερά κοκτέιλ, δίπλα στην πισίνα, με θέα στο απέραντο γαλάζιο.

Courtesy of Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli
Courtesy of Nikki Beach Resort & Spa

Και οι εορτασμοί δεν σταματούν εδώ. Την Κυριακή 11/9, καθώς ο ήλιος θα ετοιμάζεται να βυθιστεί στον Αργολικό κόλπο, το εστιατόριο "Qurio" προσκαλεί τους επισκέπτες σε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία. "Qurio meets Hytra": το εστιατόριο-κόσμημα στη βεράντα του τετάρτου ορόφου, με το ανεπανάληπτο tapas menu του, συναντά τον executive chef του βραβευμένου με αστέρι michelin restaurant "Hytra", Γιώργο Φελεμέγκα, δημιουργώντας ένα μενού εκπληκτικών γεύσεων και συναρπαστικών οινικών εμπειριών.

Courtesy of Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli
Courtesy of Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli

Πληροφορίες – Κρατήσεις: +30 2754098500 | info.portoheli@nikkibeachhotels.com

Βρες περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://porto-heli.nikkibeach.com/events/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ