Follow us

Τα απαραίτητα για την επιστροφή στο σχολείο

Τα Back to school essentials από την Lapin House.

MissBloom TEAM
lapin

Σε λίγες μέρες τα παιδιάς μας επιστρέφουν στα θρανία και στο μυαλό όλων υπάρχει η σκέψη για την απαραίτητη προετοιμασία. Η Lapin House, λοιπόν, είναι εδώ με μια προτεινόμενη λίστα για Back to School. Η λίστα περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται τα παιδιά μας για μια οργανωμένη επιστροφή στο σχολείο.

Τα απαραίτητα για την επιστροφή στο σχολείο

Το 1ο και το πιο βασικό είναι τα καθημερινά outfits για το σχολείο αλλά και για δραστηριότητες μετά από αυτό. Επιλέξτε athleisure, casual ή preppy looks λαμβάνοντας υπόψη και τι αρέσει να φορούν τα μικρά μας.

lapin

Από τη λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα άνετα παπούτσια για τρέξιμο, παιχνίδια αλλά και βόλτες. Με κορδόνια ή με scratch για ευκολία στο "βάλε-βγάλε".

lapin

Στην συνέχεια, τα backpacks και τα lunchboxes για τα snacks είναι απαραίτητα για κάθε μέρα στο σχολείο. Πιθανόν η περσινή τσάντα να έχει φθαρεί ή φέτος τα παιδάκια μας να έχουν ανάγκη για μεγαλύτερη, μιας και τα βιβλία κάθε χρόνο είναι και περισσότερα.

lapin

Η λίστα περιλαμβάνει και τα σχολικά εφόδια, όπως μολύβια, τετράδια, μαρκαδόροι για ζωγραφική και σημειώσεις, ακολουθώντας πάντα και τη σχολική λίστα.

Το τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι οι "ετικέτες”. Σε βιβλία, τσάντες, lunchboxes, παλτό, πουλόβερ και σχολικά εφόδια. Θα μας λύσουν τα χέρια, κάθε φορά που το μικρό μας "ξεχνάει” κάτι στο σχολείο.

Αν ακολουθήσετε αυτά να είστε σίγουροι πως η νέα σχολική χρονιά θα ξεκινήσει με μεγάλη επιτυχία για όλους, μικρούς & μεγάλους. Βρείτε όλα τα απαραίτητα για την αρχή της σχολικής χρονιάς στα καταστήματα τις Lapin House ή στο lapinkids.com.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ