Follow us

Τα πιο iconic πορτρέτα της βασίλισσας Ελισάβετ

Η Βρετανίδα μονάρχης συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο πολυφωτογραφημένων προσώπων του κόσμου.

MissBloom TEAM
Βασίλισσα Ελισάβετ Instagram

Η μακροβιότερη μονάρχης της Βρετανίας διέθετε μια τεράστια συλλογή προσωπικών και οικογενειακών φωτογραφιών στα 96 χρόνια ζωής της. Χωρίς αμφιβολία, συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο πολυφωτογραφημένων προσώπων του κόσμου, τόσο σε επίσημες εμφανίσεις, όσο και σε ιδιωτικές στιγμές.

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Φωτογραφίας, ένα σύντομο βίντεο, αποτελούμενο από τα σημαντικότερα πορτρέτα της βασίλισσας Ελισάβετ, πραγματοποιώντας μάλιστα αναφορά και στους φωτογράφους που είχαν την τιμή, στο πέρασμα του χρόνου, να φωτογραφίσουν ιδιαιτέρως την βασίλισσα. Όπως είναι ήδη γνωστό, οι γαλαζοαίματοι του Ηνωμένου Βασιλείου διαθέτουν προσωπικούς φωτογράφους, οι οποίοι συνήθως βρίσκονται κοντά τους για να απαθανατίσουν σημαντικά στιγμιότυπα της ζωής τους.

Ιστορικά, η Παγκόσμια Ημέρα Φωτογραφίας είναι αφιερωμένη στην ιστορία της φωτογραφίας, για την ακρίβεια στην εφεύρεση της "Νταγκεροτυπία" - της πρώτης επιτυχημένης φωτογραφικής διαδικασίας που πραγματοποιήθηκε το 1837, και στον Γάλλο εφευρέτη Louis Jacques Daguerre. Η πρωτοποριακή ιδέα του σπουδαίου φωτογράφου χρησιμοποιήθηκε δύο χρόνια αργότερα από την Γαλλική Ακαδημία Επιστημών, καθιερώνοντας την έννοια της φωτογραφίας.

Πηγή: Harper's Bazaar

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ