Follow us

Βασίλισσα Ελισάβετ | Φωτογραφίες από το Buckingham Palace - Ο κόσμος πενθεί για τη μακροβιότερη μονάρχη της Μ.Βρετανίας

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο βρετανικό Παλάτι για να αποχαιρετήσει τη βασίλισσα - Τα αφιερώματα ηγετών και σημαντικών προσωπικοτήτων.

MissBloom TEAM
Queen Elizabeth Splash News / Ideal Image

Η είδηση του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ βύθισε σε πένθος τη Μεγάλη Βρετανία, τις χώρες της Κοινοπολιτείας και ολόκληρο τον κόσμο που τη θαύμαζε για την πίστη της και την αφοσίωσή τις στις υπηρεσίες της χώρας της.

Πολλοί ήταν οι Βρετανοί που συγκεντρώθηκαν έξω από το Buckingham Palace για να τιμήσουν την μακροβιότερη μονάρχη του κόσμου, να αφήσουν λουλούδια και να ανάψουν ένα κεράκι στη μνήμη της.

Οι πύλες του βρετανικού Παλατιού αλλά και άλλα βασιλικά κτίρια, όπως το Windsor Castle, δέχεται αφιερώσεις από όσους θέλουν να αφήσουν κάτι για την αγαπημένη τους βασίλισσα.

Οι φωτογραφίες από το Παλάτι δείχνουν την σημαία μεσίστια να κυματίζει στο Παλάτι αλλά και ένα διπλό ουράνιο τόξο στον βρετανικό ουρανό να θυμίζει στους Βρετανούς πως η βασίλισσα ήταν ο βράχος "πάνω στον οποίο χτίστηκε η χώρα”, όπως είπε χαρακτηριστικά και η πρωθυπουργός, Liz Truss.

Ηγέτες, royals και διάσημοι αποχαιρέτησαν την Ελισάβετ στα social media εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους στη βασιλική οικογένεια και εκθειάζοντας την πίστη της βασίλισσας στον θρόνο αλλά και την προσωπικότητά της που της επέτρεψε να αφιερώσει όλη τη ζωή της στις υπηρεσίες του έθνους.

Δείτε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ