Follow us

Πεντακάθαρο σπίτι στον μισό χρόνο | Η νέα Dyson V15 Detect Absolute κάνει το όνειρό μας πραγματικότητα

Ο χρόνος είναι πολύτιμος και στη Dyson το γνωρίζουν αυτό, καλά!

MissBloom TEAM
Dyson

Ας μην κρυβόμαστε: Δεν υπάρχει τίποτα πιο βαρετό από τις δουλειές του σπιτιού, έπειτα μάλιστα από μία κουραστική μέρα. Ακόμα χειρότερα, όταν αυτές γίνονται το πρωί του Σαββάτου! Ευτυχώς, η τεχνολογία, η οποία κάνει άλματα ιδίως τα τελευταία χρόνια, είναι εδώ για να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη και να μας χαρίσει πολύτιμο χρόνο που τόσο έχουμε ανάγκη. Πρωτοπόρος σε αυτό, η Dyson, της οποίας βασικός σκοπός είναι να διατηρήσει το σπίτι μας πεντακάθαρο, χωρίς να σπαταλήσουμε όλη μας την ημέρα.

Στη μάχη αυτή, ρίχνει και τη νέα συσκευή Dyson V15 Detect Absolute η οποία είναι σχεδιασμένη ώστε να ανιχνεύει τα κρυμμένα σωματίδια σκόνης μεγέθους έως και 10microns, ενώ ο προηγμένης τεχνολογίας acoustic piezo αισθητήρας, αποδεικνύει επιστημονικά και σε πραγματικό χρόνο, το περιεχόμενο που απορροφά η συσκευή.

Συγκεκριμένα:

- Η τεχνολογία laser ανιχνεύει τα σωματίδια σκόνης που είναι αόρατα στο μάτι, με τη βοήθεια του πράσινου laser που είναι τοποθετημένο στη μαλακή κεφαλή της, με απόλυτη ακρίβεια και στη σωστή γωνία ώστε να είναι σίγουρο πως κανένα σωματίδιο σκόνης δε θα παραμείνει στις επιφάνειες.

Πεντακάθαρο σπίτι στον μισό χρόνο | Η νέα Dyson V15 Detect Absolute κάνει το όνειρό μας πραγματικότητα

- Η λειτουργία Acoustic Dust Sensing επιβεβαιώνει το χρήστη πως έχει πετύχει βαθύ καθαρισμό. Η ενσωματωμένη LCD οθόνη εμφανίζει το μέγεθος και το πλήθος των σωματιδίων σκόνης, δείχνοντας σε πραγματικό χρόνο τα επιστημονικά αποτελέσματα του καθαρισμού, μετρώντας τα σωματίδια σκόνης με τον piezo αισθητήρα που αυτόματα αυξάνει την απορροφητική ισχύ της σκούπας ανάλογα με τους διάφορους τύπους δαπέδων και την ποσότητα σκόνης.

Dyson

- Η νέα περιστρεφόμενη anti-tangle hair screw κεφαλή απορροφά γρήγορα τις τρίχες από κάθε επιφάνεια. Ειδικότερα, η κεφαλή έχει σχήμα κώνου που περιστρέφεται συνεχώς απορροφώντας τις τρίχες κατευθείαν στον κάδο. Η λειτουργία μηχανοκίνητου καθαρισμού επιτρέπει στη σκούπα να καθαρίζει ακόμα και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία.

H νέα Dyson V15 Detect Absolute σχεδιάστηκε από μία ομάδα 370 μηχανικών από όλον τον κόσμο και είναι εξοπλισμένη με το Dyson Hyperdymium μοτέρ που παράγει 240-watt αέρα για υψηλή απορροφητικότητα. Επιπρόσθετα, η ασύρματη σκούπα διαθέτει σύστημα φιλτραρίσματος 5 σταδίων που αιχμαλωτίζει το 99.99% των σωματιδίων σκόνης μεγέθους έως και 0.3 microns για ενισχυμένο και βαθύ καθαρισμό. Τέλος, μέρος της ολοκαίνουριας σειράς σκουπών Dyson καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες καθαρισμού για κάθε σπίτι, σε μία περίοδο που πάνω από το 60% των ανθρώπων καθαρίζουν περισσότερο από ποτέ.

Πώς προέκυψε η ιδέα του Laser;

Μηχανικός της Dyson παρατήρησε ότι τα σωματίδια που αιωρούνται φαίνονται μόνο όταν φωτίζονται από τον ήλιο. Έτσι, η ομάδα μηχανικών της Dyson άρχισε να ερευνά πως μπορεί εμπνευστεί από το συγκεκριμένο γεγονός και να το προσαρμόσει στη αόρατη σκόνη που κρύβεται στο σπίτι. Ύστερα από πολλούς πειραματισμούς στο εργαστήριο της εταιρίας με laser lights, μία νέα λύση γεννήθηκε.

Dyson

Οι μηχανικοί της Dyson ενσωμάτωσαν το πράσινο diode laser, ικανό να δημιουργεί απόλυτη αντίθεση μεταξύ της σκόνης και της επιφάνειας, στη μαλακή και λεπτή κεφαλή της σκούπας με απόλυτη ακρίβεια, σε γωνία 1.5 μοιρών και σε απόσταση 7.3mm πάνω από το έδαφος. Επομένως, η κρυμμένη σκόνη που είναι αόρατη στο γυμνό μάτι, τώρα μπορεί να ανιχνευτεί και να απορροφηθεί αποτελεσματικά.

Εκτός φυσικά από την τεχνολογία Laser, η Dyson εμπλούτισε τις νέες της ασύρματες σκούπες με αισθητήρα acoustic piezo ο οποίος είναι ενσωματωμένος στη σκούπα και απορροφά τα σωματίδια σκόνης με αποτέλεσμα η σκούπα καταφέρνει να μετρά το μέγεθος και το πλήθος τους έως και 15.000 φορές ανά δευτερόλεπτο, την τεχνολογία anti-tangle Hair Screw, τη νέα κεφαλή σε σχήμα κώνου που περιστρέφεται συνεχώς απορροφώντας τις τρίχες στον κάδο χωρίς να παραμένουν πάνω στη κεφαλή αλλά και σύστημα φιλτραρίσματος 5 σταδίων που αιχμαλωτίζει 99,99% των σωματιδίων μεγέθους έως και 0,3 microns.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η Dyson είναι μία πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας με 10.551 κατοχυρωμένες πατέντες στο κόσμο, ενώ απασχολεί πάνω από 14.000 εργαζόμενους!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr και το Instagram account @dyson_damkalidis_distributor

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ