Follow us

Back to school | 6 υγιεινές συνταγές που μπορείς να κάνεις με ένα ραβδομπλέντερ σε χρόνο dt

MissBloom TEAM
braun

Back to school, λοιπόν, και πίσω στην αγαπημένη ρουτίνα μας και στις υγιεινές μας συνήθειες – που ίσως και να αφήσαμε λίγο στην άκρη κάποιες μέρες του καλοκαιριού. Τα παιδιά μας ξεκινούν σιγά σιγά το σχολείο και τις δραστηριότητές τους και τα καθημερινά γεύματα – εντός κι εκτός σχολείου – αρχίζουν και πάλι να μας απασχολούν. Όλοι θέλουμε τα παιδιά μας να τρώνε κάτι νόστιμο και υγιεινό κι εμείς να μην περνάμε ατελείωτες ώρες στην κουζίνα – ειδικά όταν επιστρέφουμε σπίτι μετά από μια εξαντλητική μέρα – έτσι δεν είναι;

Αν, λοιπόν, βρίσκεστε στη φάση που προετοιμάζεστε για μια χρονιά γεμάτη υγιεινές επιλογές, ευκολία και άνεση (τουλάχιστον στην κουζίνα) σκεφτείτε να προμηθευθείτε ένα μοναδικό εργαλείο που πραγματικά θα σας λύσει τα χέρια.

Μιλάμε, φυσικά, για τα ραβδομπλέντερ της Braun ή αλλιώς μπλέντερ χειρός. Επιλέγουμε και προτείνουμε τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας γιατί είναι η νούμερο 1 μάρκα ραβδομπλέντερ στον κόσμο και συνδυάζει το τετράπτυχο μιας σωστής αγοράς για όλη την οικογένεια: ευελιξία, σχεδιασμό, ποιότητα και καινοτομία.

Ρίξτε μια ματιά στις επιλογές που έχετε προκειμένου να δείτε ποιο σύστημα ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες και θα εκπλαγείτε από το πόσο γρήγορα και εύκολα μπορείτε πλέον να μαγειρεύετε ακόμη και το πιο… μπελαλίδικο γεύμα.

Είτε το παιδί σας ξεκινά τώρα τις στερεές τροφές, είτε βρίσκεται σε ηλικία που ξεκινά το σχολείο του σε λίγες μέρες, το ραβδομπλέντερ θα σας φανεί εξαιρετικά χρήσιμο σε κάθε περίπτωση. Επίσης, μη ξεχνάτε να φροντίζετε και τον εαυτό σας μιας και δεν μπορούμε να έχουμε χαρούμενα και υγιή παιδιά αν δεν είμαστε πρώτα χαρούμενοι και οι υγιείς εμείς, ως γονείς.

Ετοιμάστε ένα υγιεινό smoothie πριν το γραφείο και πάρτε μαζί σας ένα τάπερ με ένα θρεπτικό γεύμα.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές δοκιμασμένες, εύκολες και υγιεινές συνταγές για όλη την οικογένεια.

1. Κριτσίνια με σπανάκι ή καρότο

Δείτε περισσότερα στο themamagers.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ