Follow us

Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ | Οι σημαντικότερες στιγμές από την ημέρα αποχαιρετισμού της μακροβιοτέρης μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου

Βασιλικές οικογένειες και πολιτικοί του παγκόσμιου χάρτη έδωσαν το παρών στην πιο στενάχωρη ημέρα για την Αγγλία.

MissBloom TEAM
Κηδεία Ελισάβετ Splash News / Ideal Image

Στις 12.30 ώρα Ελλάδας τα μέλη της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου ξεκίνησαν να εμφανίζονται με σειρά προτεραιότητας και όπως ορίζει το πρωτόκολλο στο Αββαείο του Westminster, όπου έλαβε χώρα η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Ήδη είχαν καταφθάσει μέλη άλλων βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης και σημαντικοί πολιτικοί και διάσημοι που είχαν τιμηθεί από την ίδια τη μονάρχη.

Ο βασιλιάς Κάρολος έφτασε στο Αββαείο του Westminster μαζί με τον διάδοχό του, πρίγκιπα William, οι οποίοι μαζί με τον πρίγκιπα Harry, την πριγκίπισσα Άννα, τους πρίγκιπες Andrew και Edward και τον Peter Phillips περπάτησαν πίσω από το βασιλικό φέρετρο, στην πομπή που έλαβε χώρα πριν από τη λειτουργία, με τη συνοδεία των ναυτών του βασιλικού ναυτικού και των ήχων γκάιντας, τη στιγμή που ο κόσμος μπορούσε να αποχαιρετήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ. Όπως έγινε φανερό, ο πρίγκιπας Andrew δεν φόρεσε εν τέλει τη στρατιωτική του στολή, παρά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, ακολουθώντας ό,τι ισχύει για τον πρίγκιπα Harry.

Διαβάστε περισσότερα στο Harper's Bazaar

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ