Follow us

Όταν η υψηλή αισθητική συναντά την υψηλή τεχνολογία

H LG Hellas και η Βίκυ Κουλιανού ανακοίνωσαν τη νέα συνεργασία τους, στα πλαίσια της οποίας η Βίκυ φωτογραφήθηκε μαζί με την LG OLED Gallery TV, φορώντας τις δημιουργίες του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια.

MissBloom TEAM
lg

Η LG OLED Gallery TV έμοιαζε ένα με το περιβάλλον υψηλής αισθητικής του ατελιέ του Βασίλη Ζούλια. Χάρη στο ειδικά διαμορφωμένο Gallery stand, εναρμονίστηκε πλήρως με το χώρο, σαν ένα πραγματικό έργο τέχνης. Φορώντας τις παραμυθένιες δημιουργίες του σχεδιαστή, η Βίκυ Κουλιανού φωτογραφήθηκε δίπλα στην LG OLED Gallery TV, σε μια μοναδική συνύπαρξη της υψηλής αισθητικής με το ψηφιακό περιβάλλον. Άλλωστε είναι γνωστό πως το γνωστό μοντέλο με τη σπουδαία καριέρα, λαμβάνει διαχρονικά την υψηλή αισθητική ως αδιαπραγμάτευτο παράγοντα σε κάθε της επιλογή. Μια λογική που υπηρετεί και η LG OLED Gallery TV, χάρη στην εκπληκτική της σχεδίαση και το minimal design της.

Όπως δήλωσε και η ίδια η Βίκυ, "Η LG OLED Gallery TV είναι ένα έργο τέχνης, που έκανε τις δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια να ζωντανεύουν, ταιριάζοντας τέλεια τα ψηφιακά χρώματα στην οθόνη με τα πραγματικά. Έτσι, το όραμα του δημιουργού απεικονίζεται ακριβώς ίδιο στο λεπτό πάνελ της".

Δείτε περισσότερα στο casaviva.harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ