Follow us

"Διαγνώστηκα με καρκίνο στον δεξί μαστό" - Σοκάρει η αποκάλυψη του βουλευτή της ΝΔ, Θεόδωρου Καράογλου

Ο Θεόδωρος Καράογλου έκανε γνωστές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει. Διαγνώστηκε με πρώιμο καρκίνο του μαστού.

MissBloom TEAM
Θεόδωρος Καράογλου

Ο Θεόδωρος Καράογλου αποκάλυψε σε ανάρτησή του στο Facebook την περιπέτεια υγείας που πέρασε πρόσφατα, τονίζοντας πως "οι τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες”. Και αυτό γιατί ο "γαλάζιος" βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης και πρώην υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης διαγνώσθηκε με πρώιμο καρκίνο στον δεξί μαστό.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

Στη ζωή μου έχω μάθει να σας κοιτάζω κατάματα και να λέω μονάχα αλήθειες, όσο οδυνηρές ή πικρές κι αν είναι… Γι’ αυτό μοιράζομαι μαζί σας ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα και κλήθηκα να διαχειριστώ λίγες ημέρες πριν το γάμο του γιου μου, Γιώργου.
Είναι αλήθεια πως οι τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες. Στις 23 Αυγούστου, ο φύλακας-άγγελος μου, η Γιώτα μου, παρατήρησε στο στήθος μου μια έλξη της δεξιάς θηλής. Επέμεινε να εξεταστώ αμέσως και ευγνωμονώ τον Θεό που την άκουσα.

Η διάγνωση ήταν "πρώιμος καρκίνος στο δεξί μαστό". Η αλήθεια είναι πως η συνάντηση με την πραγματικότητα ήταν βίαιη. Πόσο μάλλον όταν, ως μικρό παιδί, βίωσα την άνιση μάχη της μητέρας μου με τη συγκεκριμένη ασθένεια. Γιατί, κακά τα ψέματα, η λέξη "καρκίνος", είναι ίσως η πιο δύσκολη λέξη όταν προφέρεται, μα και όταν την ακούς…

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ