Follow us

Νούμερα Τηλεθέασης | Πρώτο το GNTM στο prime time, ανεβασμένος ο Λιάγκας στη μετά Δούκισσας εποχή, θριαμβευτική επάνοδος του Αρναούτογλου

Τα νούμερα τηλεθέασης της Δευτέρας 26 Σεπτεμβρίου

τηλεθεαση

Στην κορυφή του prime time βρέθηκε το GNTM το βράδυ της Δευτέρας, αφού χωρίς τον "Σασμό" δεν υπήρχε άλλος αντίπαλος στο δυναμικό κοινό. Λίγες ώρες νωρίτερα το "Πρωινό" με τον Γιώργο Λιάγκα φαίνεται να κέρδισε από την αναμονή κοινού που δημιουργήθηκε λόγω της αποχώρησης της Δούκισσας Νομικού.

Αναλυτικότερα, το πρωί της Δευτέρας, το "Πρωινό" ήταν πρώτο στο δυναμικό κοινό με 14,6% και στο σύνολο με 15,6%. Από κοντά και η "Super Katerina" του Alpha που κράτησε τα ποσοστά της σε καλά επίπεδα με 12,9% και 13,8% αντίστοιχα, ενώ η Φαίη Σκορδά και το "Πρωινό μας" στον ΣΚΑΪ συμπλήρωσε την τριάδα των διψήφιων ποσοστών με 11,1% και 14,1%. Καλά ποσοστά και από το στρατόπεδο του MEGA με το "Πάμε Δανάη” να συγκεντρώνει 11,6% και 12,1% σε δυναμικό και σύνολο αντιστοίχως.

Λίγο νωρίτερα είχε πάει πολύ καλά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με 14,8% στο δυναμικό κοινό, ενώ η Ελεονώρα Μελέτη είχε τερματίσει στο 12,6% ωστόσο είδε την... πλάτη του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου που βρέθηκαν στο 12,8%. Για την ιστορία διψήφια ποσοστά στο συγκεκριμένο σλοτ είχε και το "Σήμερα" του ΣΚΑΪ στο δυναμικό κοινό με 11,2%.

Δείτε περισσότερα στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ