Follow us

Παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας | 8 tips για να τη γιορτάζεις κάθε μέρα

Σε έναν κόσμο που γίνεται κάθε μέρα πιο περίπλοκος, οι παρακάτω 8 απλές συμβουλές για καλύτερη ψυχική υγεία είναι κάτι που θα μας βοηθήσει.

MissBloom TEAM
ψυχικη υγεια istock

Πριν πούμε τίποτε περισσότερο, ας μείνουμε σε αυτό: Τι ορίζεται ως ψυχική υγεία; Σύμφωνα λοιπόν με τον καναδικό φορέα για την ψυχική υγεία ο όρος αναφέρεται στην συνολική ψυχολογική μας ευημερία. Περιλαμβάνει το πώς νιώθουμε για τον εαυτό μας, την ποιότητα των σχέσεων που έχουμε, την ικανότητα να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματά μας και να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες.

Παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας σήμερα κι ας της επιτρέψουμε να λειτουργήσει σαν ένα καμπανάκι υπενθύμισης. Ας συνειδητοποιήσουμε πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε κάθε μέρα κάτι για εμάς, κάτι που θα μας βοηθά να είμαστε πιο ήρεμες και πιο ισορροπημένες. Και ακόμη, ας συνειδητοποιήσουμε πόσο στενά δεμένα είναι μεταξύ τους η καλή υγεία με την ψυχική μας ισορροπία. Οι παρακάτω 10 τρόποι για καλή ψυχική υγεία πιθανότατα δεν είναι κάτι που δεν έχεις ξανακούσει, σίγουρα όμως αξίζει να τους θυμάσαι και να προσπαθήσεις να τους υιοθετήσεις. Θα δεις διαφορά!

10 tips για καλύτερη ψυχική υγεία

Κάνε προτεραιότητά σου τις κοινωνικές συνδέσεις

Δείτε περισσότερα στο shape.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ