Follow us

Αυτή την Black Friday αφιέρωσέ την στο σπίτι!

Ασυναγώνιστες Black Friday προσφορές στον πιο… σωστό προορισμό, τα Praktiker.

MissBloom TEAM
Praktiker Courtesy of Praktiker

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την επίσημη πρεμιέρα της Black Friday στις 25/11 και ήδη προγραμματίζουμε τη λίστα των αγορών μας. Είναι η μέρα που περιμένουμε με ανυπομονησία για να αποκτήσουμε όλα εκείνα που λόγω budget δεν καταφέραμε να αγοράσουμε μέσα στη χρονιά. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να επιλέξουμε έναν προορισμό που θα διαθέτει πλούσια γκάμα προϊόντων, ασυναγώνιστες τιμές, άριστη εξυπηρέτηση και γιορτινό κλίμα, γλιτώνοντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο από τη μέρα μας και κάνοντας οικονομία στην τσέπη μας! Κι αυτός ο προορισμός είναι φυσικά τα Praktiker!

Σε συνέχεια του πετυχημένου συνθήματος για τα Χριστούγεννα, τα Praktiker δίνουν το σύνθημα και για Black Friday με μια ξεσηκωτική καμπάνια Black Friday που μας καλεί να ανακαλύψουμε μοναδικές προσφορές έως 60%, προνομιακά πακέτα, έξυπνες λύσεις και ιδέες για ολόκληρο το σπίτι!

Αυτή την Black Friday αφιέρωσέ την στο σπίτι!

Ήδη με μια περιήγηση στο praktiker.gr μπορεί κανείς να αναζητήσει την κατηγορία προϊόντων που τον ενδιαφέρει και να φτιάξει το καλάθι των αγορών του. Επιτέλους, ήρθε η ώρα να αποκτήσεις εκείνον τον γωνιακό πολυμορφικό καναπέ για απολαυστικά home cinema με όλη την παρέα, την smart TV 58’’ υψηλής ανάλυσης για να μην χάσει κανένας ποδοσφαιρόφιλος του σπιτιού ούτε μια φάση από το φετινό μουντιάλ, αλλά και το διπλό αναπαυτικό στρώμα για ονειρικούς ύπνους!

Βάλε τα καλά σου και υποδέξου το πνεύμα των Χριστουγέννων σε ένα ζεστό σπίτι με τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες συσκευές θέρμανσης σε ασυναγώνιστες προσφορές. Βρες το εορταστικό "heat” που σου ταιριάζει: θερμοπομποί, καλοριφέρ λαδιού, θερμάστρες χαλαζία, ηλεκτρικές κουβέρτες, αλλά και ο πρωταγωνιστής της χρονιάς, οι σόμπες pellet, περιμένουν να τα ανακαλύψεις και να θερμάνουν την κάθε σου στιγμή.

Praktiker

Επιπλέον, στα Praktiker, θα βρεις πολλά περισσότερα από τις "παραδοσιακές" προσφορές Black Friday σε ηλεκτρονικά είδη. Όλες εκείνες οι ατμοσφαιρικές, industrial ή minimal συνθέσεις σπιτιού που ξεφυλλίζεις στα περιοδικά μπορούν να μεταφερθούν στον δικό σου χώρο, αφού στα καταστήματα της εταιρείας θα βρεις vintage πολυθρόνες, βελούδινα μαξιλάρια, πλουμιστά ριχτάρια επώνυμων brands, fluffy χαλιά, αλλά και εντυπωσιακά πλακάκια για εσένα που θα τολμήσεις ριζική ανακαίνιση τον φετινό χειμώνα.

Για όσους δεν σκοπεύουν να "κακομάθουν" τον εαυτό τους, η Praktiker παραμένει ένας ξεχωριστός προορισμός με αμέτρητες προτάσεις δώρων για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Δώρα γιορτής, γενεθλίων ή Χριστουγέννων βρίσκονται όλα στα ράφια της Νο. 1 εταιρείας Home Improvement & DYI. Έτοιμα πακέτα στολισμού "Ready2Xmas", χρωματιστές παπλωματοθήκες, design-άτα διακοσμητικά χώρου, αλλά και μεγάλη ποικιλία σε ποδήλατα και ηλεκτρικά πατίνια, είναι μερικές από τις ιδέες δώρων για να πρωτοτυπήσεις και να κλέψεις την παράσταση στο εορταστικό τραπέζι χαρίζοντας χαμόγελα στους δικούς σου ανθρώπους!

Praktiker

Σε κάθε περίπτωση, έχεις πολλούς λόγους για να επισκεφθείς το praktiker.gr ή ένα από τα 16 καταστήματα της Praktiker, η οποία προσφέρει προνομιακά πακέτα με έως 60 άτοκες δόσεις, υπηρεσίες ενοικίασης τρέιλερ Move-it, πρόγραμμα Δ-ΟΣΗ ΘΕΛΕΙΣ για αγορές με δόσεις χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας και πολλές ακόμα λύσεις για να μην αφήσεις τίποτα στην απ’ έξω!

Μοναδικές προσφορές έως και 60% στα Praktiker και όπως μας λέει και το σύνθημα της Black Friday καμπάνιας της εταιρείας "Αυτό είναι σωστό"!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ