Follow us

Γιώργος Λιάγκας για πατέρα Αντώνιο | "Δεν είναι ο Χριστός για να του πλένουν τα πόδια"

To ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα με αφορμή τις καταγγελίες παιδιών για τον πατέρα Αντώνιο και την "Κιβωτό του Κόσμου".

MissBloom TEAM
Γώργος Λιάγκας NDP

Ένα έντονο ξέσπασμα είχε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από την εκπομπή "Το Πρωινό", με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες για την "Κιβωτό του Κόσμου".

Έλενα Ακρίτα | "Τον πατέρα Αντώνιο τον εκτιμούσα και τον εμπιστευόμουν"

Ο παρουσιαστής και δημοσιόγραφος εμφανίστηκε έξαλλος στον αέρα της εκπομπής ενώ έριξε τα πυρά του στον πατέρα Αντώνιο, που βρίσκεται στο επίκεντρο των καταγγελιών που αφορούν σεξουαλικές παρενοχλήσεις και ξυλοδαρμό. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως καλεί στο τηλέφωνο τον πατέρα Αντώνιο ενώ εκείνος δεν το σηκώνει, κάτι που δε συνήθιζε να κάνει παλαιότερα.

Μάλιστα, στη συνέχεια του ρεπορτάζ, ο παρουσιαστής ξέσπασε με αφορμή κάποιες καταγγελίες παιδιών που ήθελαν τον πατέρα Αντώνιο να ζητάει από εκείνα να του κάνουν μασάζ.

"Ρωτάω εδώ και τον πατέρα Αντώνιο που από χθες του διατυπώνω ερωτήσεις. Δεν με έχει πάρει κανένα τηλέφωνο. Είπαμε παλιά οι επικοινωνίες ήταν συχνές, όταν υπήρχε ανάγκη και υπήρχε ο λόγος του IBAN… Τώρα έχει κοπεί ο δίαυλος επικοινωνίας. Όταν πήγαινα παλιά και παρουσίαζα τις εκδηλώσεις, ήμουν καλός, τώρα δεν ξέρει το κινητό μου… Δεν πειράζει, καταλαβαίνω, αντιλαμβάνω."

"Υπάρχουν πατέρα Αντώνιε συγκεκριμένες καταγγελίες ότι ένα κορυφαίο στέλεχος κλεινόταν επί ώρες με ένα συγκεκριμένο αγόρι Α’ Γυμνασίου. Τι κάνανε; Ιδιαίτερα; Δεν το ήξερε κανείς; Τέτοια προτίμηση;"

"Θα πω κάτι χοντρό τώρα… Ο πατέρας Αντώνιος δεν είναι ο Χριστός να του πλένει τα πόδια. Δηλαδή ότι κάναμε μία θεάρεστη πράξη και φοράμε και ένα ράσο δεν μας κάνει τον Χριστό και τον Θεό και τους Αγίους όλους. Θα έπρεπε να είναι άμεμπτος. Άμεμπτος σημαίνει ότι δεν θα έπρεπε να αφήνει άλλο παιδί να βλέπει ότι κάποιο άλλο παιδί έχει την οικειότητα να του κάνει μασάζ. Το μασάζ σημαίνει και σωματική επαφή. Στην Οθωμανική Αυτοκρατορία υπήρχαν τα γιουσουφάκια ,που εξυπηρετούσαν τους σουλτάνους. Τι ήταν η "Κιβωτός”, σουλτανάτο;"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ