Follow us

To The Lost Explorer mezcal είναι έρωτας με την πρώτη γουλιά

O Global Brand Ambassador του The Lost Explorer mezcal, Peter Sanchez μας συστήνει τρεις διαφορετικές ετικέτες mezcal που ενισχύουν την αγάπη μας για την αγαύη.

ποτο

Είναι σχετικά εύκολο να προσεγγίσεις κάποιον για να δοκιμάσει ένα απόσταγμα -ειδικά αν έχει ανοιχτό μυαλό- αντίστοιχα δύσκολο όμως, να πειστεί ότι του κάνει σα γεύση, ειδικά αν δεν έχει ιδιαίτερη αγάπη για την αγαύη όπως εγώ. Στην ειδική περίπτωση του mezcal, του καπνιστού αποστάγματος αγαύης που δύσκολα ξέφευγε από τα σύνορα του Μεξικού, ο πήχης δυσκολίας ήταν ακόμη πιο υψηλός, μέχρι που πρόσφατα ανακάλυψα το The Lost Explorer.

Η επίσημη γνωριμία μας έγινε στο Athens Bar Show, όπου μπόρεσα να μάθω περισσότερα για αυτό με τη βοήθεια του Global Brand Ambassador του The Lost Explorer mezcal, Peter Sanchez. O Peter ήρθε στην Αθήνα προκειμένου να μιλήσει για τη βιώσιμη παραγωγή και την τέχνη της δημιουργίας του mezcal στο σεμινάριο με θέμα Mezcal for the future, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας πρόλαβε να περάσει από το Barro Negro για ένα guest shift. Κάπου στο ενδιάμεσο, κατάφερα να τον βρω για να με κατατοπίσει πλήρως γύρω από το mezcal και να με καθοδηγήσει να δοκιμάσω σωστά τις 3 διαφορετικές ποικιλίες, την απαλή Espadín, τη γήινη Tobalá και την εκλεπτυσμένη Salmiana με το απαραίτητο food pairing.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ