Follow us

Το καλύτερο δώρο για τις γιορτές υπάρχει και μόλις το ανακάλυψα

Είναι μία σκούπα - ρομπότ και πραγματικά απορώ πώς ζούσα τόσα χρόνια μακριά της.

MissBloom TEAM
Roomba

Έχοντας μπει για τα καλά πλέον σε moοd Xριστουγέννων, κάθε χρόνο και νωρίτερα αλλά κανέναν δεν χάλασε λίγη παραπάνω μαγεία, η διάθεση αλλά και οι ρυθμοί της καθημερινότητας, όπως είναι φυσικό, αλλάζουν. Μία αισιοδοξία και μία ανυπομονησία μας κατακλύζει, μαζί με την μακρά λίστα των υποχρεώσεων που έχουμε για τον επόμενο μήνα.

Δώρα, γιορτές, επισκέψεις, μαγειρική δίχως τέλος, έξοδοι, συναντήσεις με φίλους και συγγενείς. Να στρώσω τα χαλιά, να στολίσω το σπίτι - είπα φέτος ότι θα κάνω ρεβεγιόν και δεν μπορώ να το πάρω πίσω - να φτιάξω μελομακάρονα και κουραμπιέδες και παράλληλα να τρέξω στην αγορά για τα ατελείωτα ψώνια των ημερών. Ίσως τα παραπάνω να ακούγονται κάπως ευχάριστα, αλλά όταν παράλληλα εργάζεσαι ή έχεις μία οικογένεια και ένα σπίτι να φροντίσεις, ακόμη και 5 λεπτά έξτρα χρόνου είναι πραγματικά πολύτιμα.

Επειδή λοιπόν ο χρόνος είναι σημαντικός, και επειδή τις ελεύθερες ώρες μου προτιμώ να τις περνώ με τα αγαπημένα μου πρόσωπα κάνοντας πράγματα που με ευχαριστούν, λίγες μέρες πριν πήρα μία σπουδαία απόφαση η οποία, ήδη, με έχει δικαιώσει. Μιας και δεν έχω χειρότερο από τις δουλειές του σπιτιού και μιας και δεν μπορώ να τις αποφύγω, αποφάσισα ότι μου αξίζει μία βοηθός, η οποία ακούει στο όνομα Roomba Combo j7+.

Το καλύτερο δώρο για τις γιορτές υπάρχει και μόλις το ανακάλυψα

Μιλάμε για ένα θαύμα της τεχνολογίας και κυρίως ένα σπουδαίο δώρο για κάθε γυναίκα ή άντρα που δεν προλαβαίνει να κάνει ούτε τα βασικά στο σπίτι. Πρόκειται για μία ηλεκτρική σκούπα - ρομπότ η οποία μπορεί να μετατραπεί πανεύκολα και σε σφουγγαρίστρα. Σε αντίθεση με άλλες 2-σε-1, η Roomba Combo j7+ σκουπίζει πρώτα τα χαλιά και τις μοκέτες και στη συνέχεια σκουπίζει και ταυτόχρονα σφουγγαρίζει τα σκληρά δάπεδα, εξοικονομώντας χρόνο στους χρήστες. Η Roomba Combo j7+ αναγνωρίζει περισσότερα από 80 αντικείμενα, επιτρέποντας στο ρομπότ να καθαρίζει πιο συγκεκριμένα σημεία κατόπιν εντολής, όπως γύρω από κουτιά απορριμμάτων, λεκάνες τουαλέτας, πλυντήρια πιάτων και άλλα. Επιτρέπει επίσης στο ρομπότ να ανιχνεύει και να αποφεύγει αντικείμενα στο πάτωμα όπως κορδόνια, ρούχα, παπούτσια, κάλτσες, σακίδια πλάτης, μπολ και παιχνίδια για κατοικίδια αλλά και περιττώματα κατοικίδιων.

Roomba

Επιπλέον, σε αντίθεση με άλλες σφουγγαρίστρες που ανασηκώνονται μόνο μερικά χιλιοστά, η Roomba Combo j7+ έχει τη δυνατότητα να ανασηκώνεται αυτόματα όταν εντοπίσει κάποιο χαλί, με αποτέλεσμα να μην το βρέχει στο πέρασμά της. Η χρήση της Roomba Combo j7+ είναι απλή. Το ρομπότ αντιλαμβάνεται πότε τοποθετηθείτε το πανάκι και πότε η δεξαμενή της είναι γεμάτη – και στη συνέχεια μεταβαίνει αυτόματα σε λειτουργία σφουγγαρίσματος. Άλλες 2-σε-1 διαθέτουν σφουγγαρίστρα που πρέπει να την τοποθετήσετε χειροκίνητα αφού ολοκληρωθεί το σκούπισμα, προσθέτοντας σας επιπλέον κόπο. Στη Roomba Combo j7+, ο βραχίονας της σφουγγαρίστρας είναι ήδη έτοιμος προς χρήση. Συνοδεύεται επίσης από το σύστημα αυτόματης απόρριψης ρύπων Clean Base®, ώστε να ξεχάσετε το σκούπισμα για μήνες.

Αυτό που με εξιτάρει ακόμα περισσότερο, είναι ότι δέχεται σαφείς εντολές, με αποτέλεσμα ενώ σκουπίζει και σφουγγαρίζει το σπίτι, εγώ ανενόχλητη να μαγειρεύω ή ακόμα και να παρακολουθώ την αγαπημένη μου σειρά στον καναπέ. Εξάλλου το iRobot OS™ είναι το λειτουργικό σύστημα που δίνει τον απόλυτο έλεγχο για το πού, πότε και πώς καθαρίζει το ρομπότ μου. Συνδέει την εμπειρία χρήσης του ρομπότ με την εξατομίκευση για τον κάθε χρήστη. Το νέο αυτό λειτουργικό σύστημα πάει πέρα από την τυπική ενεργοποίηση μέσω ελέγχου μιας εφαρμογής. Το iRobot OS™ παρέχει εξατομικευμένες εντολές και ένα έξυπνο κέντρο ελέγχου. Το πρόγραμμα και οι προτιμήσεις λαμβάνονται υπόψη στο μέγιστο βαθμό στο κάθε σπίτι ξεχωριστά.

Roomba

Και επειδή από μικρή έχω την τάση τα σπουδαία να τα μοιράζομαι με αυτούς που αγαπώ, η Roomba Combo j7+ είναι το δώρο που θα κάνω στην αδερφή μου για τα Χριστούγεννα. Με δύο παιδιά και έναν σκύλο, νομίζω ότι την έχει ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη από εμένα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ