Follow us

Γονείς που βασάνισαν βάναυσα το μωρό τους ενδέχεται να αποφυλακιστούν έπειτα από αναθεώρηση του νόμου

Ο μικρός Tony που έζησε έναν φρικτό εφιάλτη σε ηλικία μόλις 40 ημερών, κινδυνεύει να μάθει ότι οι άνθρωποι που τον κακοποίησαν ανελέητα πρόκειται να αφεθούν ελεύθεροι.

MissBloom TEAM
κακοποιηση iStock

Η φρικτή ιστορία κακοποίησης του μικρού Tony Hudgell από τους βιολογικού του γονείς έκανε τον γύρω του διαδικτύου το 2018, προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη. Η Jody Simpson και ο σύντροφός της Anthony Smith αντιμετώπισαν την ποινή της δεκαετούς φυλάκισης έπειτα από καταγγελία του νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκε το μωρό τους 40 ημερών με κατάγματα στα άκρα, πολλαπλή ανεπάρκεια οργάνων και σηψαιμία. Ο αγώνας του μικρού Tony να επανέλθει στην ζωή, έπειτα από αρκετές ημέρες σε μηχανική υποστήριξε, ολοκληρώθηκε επιτυχώς με μοναδική, αλλά σημαντική απώλεια τα δύο του πόδια, τα οποία έπρεπε να ακρωτηριαστούν.

Η ισχυρή επιθυμία να κερδίσει την ζωή του, οδήγησαν στην ανάρρωση του και οποίο μόλις τέσσερις μήνες μετά τον φρικτό εφιάλτη που έζησε, εντάχθηκε σε νέα οικογένεια, με τους θετούς γονείς του πια να αναλαμβάνουν την πλήρη σωματική και ψυχική φροντίδα του. Η Paula και ο Mark Hudgell από το Kent της Αγγλίας συγκλονισμένοι από την ιστορία και τον πόνο του αγοριού, αποφάσισαν να γίνουν οι νέοι γονείς του, ώστε να του προσφέρουν την αγάπη και την υποστήριξη που του αξίζει. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας της υιοθεσίας, το ζευγάρι προσπάθησε να κινηθεί νομικά ενάντια στους δύο δράστες, ωστόσο χωρίς ισχυρές αποδείξεις η υπόθεση δεν μπόρεσε να προχωρήσει περαιτέρω, πέραν της ποινής που τους είχε ήδη υποβληθεί.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ