Follow us

Ιστορίες Βιωσιμότητας: Ο Γιώργος Καράβας μας συστήνει τις ελληνικές sustainable επιχειρήσεις που θα κάνουν τον κόσμο μας πιο πράσινο

Έχεις ακόμα μια ντουλάπα γεμάτη με ρούχα που δε φοράς ποτέ; Κρατάς για ενθύμιο το φουρνάκι που πλέον δεν δουλεύει; Κάνεις συλλογή από παλιά κινητά τηλέφωνα; Aν απάντησες έστω ένα "ναι" στις παραπάνω ερωτήσεις, τότε σίγουρα η νέα σειρά βίντεο Sustainable Stories έχει δημιουργηθεί για εσένα.

MissBloom TEAM
Γιώργος Καράβας

Η καλλιέργεια της ενσυναίσθησης, ιδίως στις νέες γενιές, είναι θα λέγαμε πια πρωταρχικός στόχος της σύγχρονης κοινωνίας. Όσο τα χρόνια περνούν, τόσο το ενδιαφέρον για τον συμπολίτη, τα ζώα και το περιβάλλον γίνεται μεγαλύτερο, ενώ μέσα από συντονισμένες δράσεις, επιχειρήσεις που αφουγκράζονται τις σύγχρονες ανάγκες του ανθρώπου, προσπαθούν να προσαρμόσουν τη φιλοσοφία τους, ώστε να έχουν όσο το δυνατόν θετικότερο αντίκτυπο στην κοινωνία, και όχι μόνο.

Η έννοια της βιωσιμότητας άλλωστε, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, ενώ βλέπουμε και την ελληνική επιχειρηματικότητα να πορεύεται σύμφωνα με τις αρχές της. Όλο και περισσότερες ελληνικές εταιρείες και επιχειρήσεις θέτουν την παραγωγή αλλά και τα ίδια τους τα προϊόντα στην υπηρεσία του περιβάλλοντος, με απώτερο σκοπό τη διαφύλαξη των φυσικών πόρων της γης αλλά και την αγαστή συνεργασία και συμβίωση του ανθρώπινου γένους με τη φύση.

Με χαρά λοιπόν διαπιστώνουμε ότι η βιωσιμότητα είναι πια μέρος της καθημερινότητάς μας γεγονός που μόνο θετικό αντίκτυπο μπορεί να έχει στο περιβάλλον. Άλλωστε η sustainable επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα συγκεκριμένα, έχει κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια ενώ ο καθένας μας ξεχωριστά τείνει να αναζητά εκείνες τις επιχειρήσεις, οι οποίες θα του προσφέρουν, εκτός από την υπηρεσία και το προϊόν που επιθυμεί, και ethical πρακτικές ώστε να διασφαλιστεί η προστασία του περιβάλλοντος.

Ιστορίες Βιωσιμότητας: Ο Γιώργος Καράβας μας συστήνει τις ελληνικές sustainable επιχειρήσεις που θα κάνουν τον κόσμο μας πιο πράσινο

Σε μία προσπάθεια λοιπόν να γίνουν όσο το δυνατόν πιο γνωστές οι ελληνικές sustainable επιχειρήσεις, ο Γιώργος Καράβας και το glo, δημιουργούν μία σειρά μίνι επεισοδίων στο Youtube, οι οποίες έχουν ως βασικό στόχο να μας συστήσουν 7 ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες καινοτομούν ώστε να εξασφαλίσουν καλύτερες συνθήκες στο μέλλον για όλους μας. Ο παρουσιαστής Γιώργος Καράβας, συναντά τους ανθρώπους πίσω από επιχειρήσεις με βιώσιμο χαρακτήρα οι οποίοι μας αφηγούνται τις δικές τους ιστορίες βιωσιμότητας και ethical πρακτικών.

Γιώργος Καράβας

Αλήθεια, έχεις ποτέ αναρωτηθεί τι γίνεται με το 1 δισεκατομμύριο smartphones που αποσύρονται κάθε χρόνο; Μήπως είσαι από εκείνους που δεν τα ανακυκλώνεις και τα κρατάς για πάντα στο συρτάρι σου; Αν θέλεις να λύσεις αυτή, αλλά και πολλές άλλες απορίες σου, συντονίσου στο Youtube και το Instagram του glo, και δες όλα τα επεισόδια" της σειράς Sustainable Stories powered by glo με παρουσιαστή τον Γιώργο Καράβα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ