Follow us

Θεατρικές πρεμιέρες | Οι νέες παραστάσεις της εβδομάδας

Συγκεντρώσαμε τις παραστάσεις που σηκώνουν αυλαία από 9 έως 15 Φεβρουαρίου και ξεχωρίζουν.

MissBloom TEAM
θεατρο Ελίνα Γιουνανλή©

"Μαρί Sklodowska Κιουρί"

Ο σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης συνεργάζεται με την Παναγιώτα Πανταζή στο κείμενο της νέας του παράστασης που εμπνέεται από τη μυθιστορηματική ζωή της διπλά βραβευμένης με Νόμπελ Μαρί Κιουρί, η οποία έσπασε τα στερεότυπα της εποχής της. Η Κωνσταντίνα Τάκαλου ερμηνεύει τον ομώνυμο ρόλο μαζί με τους Ιφιγένεια Καραμήτρου, Κατερίνα Λυπηρίδου, Γιάννη Παπαδόπουλο. (Σύγχρονο Θέατρο, από 10/2)

"Μετά την πρόβα"

Ένα βράδυ μετά την πρόβα, η Άννα βρίσκει το σκηνοθέτη της, Χένρικ Βόγκλερ, για να μιλήσει για τη μητέρα της, παλιά ερωμένη του ίδιου, στη θεατρική μεταφορά της ταινίας του Ingmar Bergman που σκηνοθετεί ο Βαλάντης Φράγκου με τους Ιερώνυμο Καλετσάνο και Ελένη Ζαραφίδου. (Θησείον, ένα θέατρο για τις τέχνες, από 14/2)

"Πεταλούδες στο στομάχι"

Ο Κωνσταντίνος Μπιμπής, η Δωροθέα Μερκούρη, η Ίντρα Κέιν, Αλέξανδρος Βαρδαξόγλου, ο Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος και η Κλέλια Ανδριολάτου πρωταγωνιστούν στη νέα παράσταση του Κωνσταντίνου Ρήγου, μια σκηνική σύνθεση που προσεγγίζει την ψυχοτρόπο, την εξαρτητική και παραισθησιογόνο επίδραση του έρωτα ενσωματώνοντας το θέατρο, τη μουσική, τον χορό, νέα μέσα και social media. Μέσα από ένα κολάζ από στιγμιότυπα, κείμενα, βίντεο, τραγούδια, χορό, παρακολουθούμε αποσπασματικά μερικές εβδομάδες από τη ζωή του κεντρικού χαρακτήρα, ενός αντιήρωα του καιρού μας, πλήρως απορροφημένου στην ικανοποίηση της μεγαλύτερης ανάγκης του: της αγάπης. (Θέατρο του Νέου Κόσμου, από 10/2).

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ