Follow us

Το υγιεινό σνακ που δεν αποχωρίζομαι στην καθημερινότητά μου

Το σνακ με την υψηλή διατροφική αξία και την υπέροχη γεύση που με συντροφεύει σε κάθε στιγμή της μέρας μου.

MissBloom TEAM
Baked Cheese Thins από τη Δωδώνη | Το υγειινό σνακ που δεν αποχωρίζομαι στην καθημερινότητά μου

Η καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας είναι αρκετά απαιτητική. Όπως και πολλές ακόμη γυναίκες, έτσι και εγώ ως δημοσιογράφος έχω προσαρμοστεί στους γρήγορους ρυθμούς της ζωής, προσπαθώντας να οργανώσω το χρόνο μου βέλτιστα για να μπορώ να αποδώσω στην εργασία μου, να μπορώ να απολαμβάνω τις στιγμές της ημέρας μου, αλλά κυρίως να προσέχω και να μην παραμελώ τον εαυτό μου.

Η διατροφή αποτελεί μεγάλο κομμάτι του selfcare και παλαιότερα έπεφτα συχνά στην "παγίδα" του πρόχειρου, ανθυγειινού φαγητού. Η λύση στα καθημερινά σνακ, για εμένα, ήρθε με τον πιο απολαυστικό τρόπο, με τα νέα Τραγανά Σνακ Φέτας από τη ΔΩΔΩΝΗ.

Το υγιεινό σνακ που δεν αποχωρίζομαι στην καθημερινότητά μου

Ένα μόνο σνακ καταφέρνει να καλύψει κάθε μου ανάγκη, συνδυάζοντας απόλαυση και θρεπτικά στοιχεία, απαραίτητα για να έχω ενέργεια από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα Τραγανά Σνακ Φέτας είναι ουσιαστικά αλμυρά σνακς υψηλής διατροφικής αξίας ψημένα με 100% φέτα Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ, ιδανικά για χορτοφάγους, χωρίς γλουτένη και χωρίς ξηρούς καρπούς.

Baked Cheese Thins Δωδώνη

Δε λείπουν ποτέ από την τσάντα μου, αφού συνηθίζω να τα απολαμβάνω σε κάθε στιγμή της ημέρας μου. Ως δεκατιανό στο γραφείο, σαν σνακ μεταξύ των συνεντεύξεων και, φυσικά, μετά το γυμναστήριο αφού έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, χάρις στην αμιγώς τυρένια σύστασή τους.

Baked Cheese Thins Δωδώνη

Ακόμη και στο σπίτι, όμως, φροντίζω πάντοτε να έχω τα Τραγανά Σνακ Φέτας, για εμένα αλλά και για τους φίλους μου που καλώ συχνά, γιατί ποιος δεν αγαπάει τη φέτα; Αποτελούν το πιο healthy και λαχταριστό σνακ για τα movie nights που οργανώνω με την παρέα μου, αλλά συνοδεύουν εξίσου γευστικά και ολοκληρωμένα το κάθε μου γεύμα.

Baked Cheese Thins Δωδώνη

Μάλιστα, βγαίνουν σε τρεις ιδιαίτερες γεύσεις –ιδανικές για κάθε γούστο. Tomato & Oregano, για όσους αγαπούν τη μεσογειακή κουζίνες και τις αυθεντικές ελληνικές γεύσεις, Jalapeno Chilli για εκείνους που είναι λάτρεις των spicy, αλλά και ισορροπημένων επιλογών και τέλος, Caramelized Onion για τους πιο εκλεπτυσμένους γευστικούς κάλυκες που έχουν αδυναμία στις γλυκές νότες του καραμελωμένου κρεμμυδιού.

Baked Cheese Thins Δωδώνη

Απολαυστικά, χορταστικά και γεμάτα θρεπτικά στοιχεία, τα Τραγανά Σνακ Φέτας έχουν γίνει το go-to σνακ μου, για κάθε στιγμή της μέρας, όπου και αν βρίσκομαι. Μάθε περισσότερα στο https://www.dodoni.eu/ ή στο Instagram της ΔΩΔΩΝΗ και πρόσθεσε και εσύ μικρές στιγμές απόλαυσης στην καθημερινότητά σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr