Follow us

"Πρώτη και τελευταία φορά με το τρένο" | Το τελευταίο μήνυμα της άτυχης Αναστασίας στον πατέρα της

Το συγκλονιστικό μήνυμα που έστειλε η Αναστασία Πλακιά στον πατέρα της λίγο πριν χάσει τη ζωή της στη μοιραία σύγκρουση των δύο τρένων.

MissBloom TEAM
Τεμπη

Στη δημοσιογράφο Έλλη Αυξεντίου μίλησε ο κ. Δημήτρης Πλακιάς, πατέρας της Αναστασίας Πλακιά που έχασε τη ζωή της στη μοιραία σύγκρουση των δύο τρένων που σημειώθηκε την τελευταία μέρα του Φεβρουαρίου στα Τέμπη.

Η Ευδοκία Τσαγκλή μιλάει πρώτη φορά για την τραγωδία που έζησε στα Τέμπη | "Είναι θαύμα που είμαι ακόμη εδώ. Έδωσα όλη μου τη δύναμη για να βγω από τα φλεγόμενα σίδερα"

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας μίλησε για όλα όσα βιώνει ο ίδιος και η οικογένειά του τις τελευταίες εβδομάδες ενώ αποκάλυψε και ένα συγκλονιστικό μήνυμα που δέχθηκε από την κόρη του, λίγο πριν εκείνη χάσει τη ζωής της. Συγκεκριμένα, ο κ. Δημήτρης Πλακιάς ανέφερε μεταξύ άλλων πως μιλούσε με την κόρη του από τις 22:20 μέχρι τις 11 παρά δύο λεπτά με ένα από τα μηνύματά της να λέει χαρακτηριστικά "Πρώτη και τελευταία φορά με το τρένο".

"Πολύ πόνο και πολύ θυμό, τι βιώνουμε! Αυτή τη στιγμή μέσα μας, όσο πόνος υπάρχει, άλλος τόσος θυμός υπάρχει. Είναι εφιάλτης. Σκέτος εφιάλτης."

"Η μεγάλη της φοβία ήταν μην πάθουμε εμείς τίποτα. Και τελικά, έφυγε το κορίτσι μας. Και με άλλους γονείς που μιλάμε, γιατί έχουμε έρθει πολύ κοντά και με άλλους γονείς και από Καρδίτσα και από Λάρισα, που ήμασταν από πρώτη στιγμή εκεί. Πρέπει να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ” , μην το ξεχάσω, στους εθελοντές του νοσοκομείου και στο νοσοκομείο της Λάρισας. Ήταν άψογοι."

"Όλοι μαζί, έχουμε καταστραφεί. Πολύ πόνος και πολύ θυμός."

""Πρώτη και τελευταία φορά με το τρένο”. Αυτό, υπάρχει σε μήνυμα. Δεν το λέω εγώ, υπάρχει σε μήνυμα. Εγώ μιλούσα με τα κορίτσια από τις 22:20 μέχρι 11 πάρα δύο."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ