Follow us

Νύφη απαγόρευσε τα παιδιά στον γάμο της και έγινε viral: "Είναι δική μας ξεχωριστή μέρα"

Η απόφαση μίας νύφης να μην επιτρέψει παιδιά στον γάμο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

marriage iStock

Από πολύ μικρή ηλικία τα κορίτσια, κυρίως, ονειρεύονται την ημέρα του γάμου τους. Η μέρα αυτή είναι αφιερωμένη στο ζευγάρι που παντρεύεται και σχεδιάζεται σύμφωνα με την προσωπική τους άποψη και γούστο. Από την διακόσμηση, το μέρος όπου θα γίνει το τραπέζι, την εκκλησία, τον στολισμό, το νυφικό, το κοστούμι, μέχρι και τους καλεσμένους..

Ωστόσο, διαφορετική άποψη φαίνεται να έχει η οικογένεια μίας νύφης, όπου απαγορεύει τα παιδιά στον γάμο της. Συγκεκριμένα η κουνιάδα της, που μόλις έγινε μητέρα κι απέκτησε μωρό, επιμένει να φέρει το νεογέννητο στην εκκλησία κι ενοχλήθηκε που τα παιδιά δεν είναι ευπρόσδεκτα στην τελετή.

"Παντρεύομαι τον αρραβωνιαστικό μου, ο οποίος είναι 30 ετών, σε λίγους μήνες και τώρα τακτοποιούμε τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεγάλη μέρα. Κάτι που έχει προκαλέσει, ωστόσο, ένταση είναι το γεγονός πως η κουνιάδα μου, που είναι 27 ετών, μόλις πριν από λίγες εβδομάδες γέννησε και επιμένει να φέρει το μωρό στο γάμο, ενώ έχουμε ξεκαθαρίσει ότι θέλουμε να είναι κάτι μόνο για ενήλικες". έγραψε η 28χρονη στο Reddit.

"Καταλαβαίνω ότι είναι νέα μαμά και ότι μπορεί να είναι δύσκολο να αφήσεις το μωρό σου, αλλά νιώθω ότι είναι παράλογη. Αυτή είναι η δική μας ξεχωριστή μέρα - και την έχουμε προγραμματίσει με συγκεκριμένο τρόπο. Δεν είναι δίκαιο να έρχεται και να το χαλάει αυτό", πρόσθεσε η μέλλουσα νύφη, λέγοντας ότι προσπάθησε να της το εξηγήσει, αλλά "εκνευρίστηκε πολύ και με κατηγόρησε ότι δεν νοιάζομαι για εκείνη ή το μωρό της".

"Απείλησε ακόμη και να μην έρθει καθόλου στο γάμο αν δεν επιτρέψουμε το μωρό", σημείωσε στο Reddit, ζητώντας ταυτόχρονα συμβουλές και ιδέες, επειδή, όπως είπε, "έχει αρχίσει να αισθάνεται ότι ίσως είναι πολύ σκληρή", αν και τόνισε πως δεν θέλει να συμβιβαστεί σε αυτό που έχουν σχεδιάσει για το γάμο τους.

Την ιδιαίτερη προσοχή τράβηξε το συμβάν αυτό με πολλούς να σχολιάζουν: "Είσαι εντάξει με το ότι η κουνιάδα σου δεν θα έρθει στον γάμο; Αν όχι, τότε αυτό είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα για μια μέλλουσα νύφη", έγραφε ένα σχόλιο, που μετρά πάνω από 3.000 likes. "Δεν είναι "δύσκολο" να αφήσεις ένα νεογέννητο. Είναι σχεδόν αδύνατο. Ακόμα και όταν είναι δυνατόν, είναι απίστευτα δύσκολο. Αυτοί οι πρώτοι μήνες [της νέας γονεϊκότητας] είναι δύσκολοι", πρόσθεσε.

"Είναι εντάξει ο μέλλων σύζυγός σου αν η αδελφή του χάσει το γάμο; Νομίζω ότι υπάρχει μια ιδέα ότι τα νεογέννητα ουρλιάζουν συνεχώς, αλλά κυρίως τρώνε/κοιμούνται. Αν είναι σημαντικό για εσάς να βρίσκεται εκεί, να συμφωνήσετε ότι αν το μωρό είναι ανήσυχο στη διάρκεια της τελετής, τότε να το απομακρύνει αμέσως".

Ενώ υπήρξαν και αρκετοί που την υποστήριξαν. "Είναι η μέρα σας. Κανείς δεν δικαιούται να θέτει τους κανόνες για εσάς - αλλά αν οι κανόνες σημαίνουν ότι κάποιοι δεν μπορούν/δεν γίνεται/δεν θέλουν να παρευρεθούν, δεν έχετε δικαίωμα να αγανακτείτε για τη μη συμμετοχή τους".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ