Follow us

Μητέρα προστατεύει την ιδιωτικότητα του νεογέννητου μωρού της απαγορεύοντας στους παππούδες του να αλλάζουν τις πάνες

Η μητέρα ισχυρίζεται πως η συναίνεση είναι πολύ ισχυρός παράγοντας και δεν πρέπει να καταπατείται σε καμία περίπτωση, ούτε καν στην αλλαγή της πάνας του έξι μηνών παιδιού της.

MissBloom TEAM
Μωρό - Παππούδες iStock

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συναίνεση είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξη υγειών σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων. Αυτό φαίνεται πως συμμερίζεται απόλυτα και ίσως σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό μια μητέρα που αποφάσισε να θέσει "όρια" στους παππούδες του νεογέννητου παιδιού= της, απαγορεύοντας τους να το αγκαλιάζουν όποτε εκείνοι θέλουν, ακόμα και να αλλάζουν τις πάνες του όταν παραστεί ανάγκη.

Όπως εξήγησε η μητέρα στο Mumsnet, οδηγήθηκε στην παραπάνω απόφαση για να προστατέψει κατά κάποιο τρόπο την "ιδιωτικότητα" του μωρού της, εφόσον ακόμα το τελευταίο δεν είναι σε θέση να εκφραστεί με λόγια.

Ένα μόλις περιστατικό ήταν αρκετό ώστε η νέα μητέρα να αναλάβει δράση, αποτρέποντας τους παππούδες να συμπεριφέρονται σύμφωνα με την δική τους βούληση σε θέματα που αφορούν το παιδί της. "Πριν από λίγο καιρό, η μητέρα του συζύγου μου ήταν στο σπίτι και το μωρό άρχισε να κλαίει. Με δική της πρωτοβουλία αποφάσισε η ίδια να το αλλάξει (στεκόμουν ακριβώς εκεί).

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ