Follow us

Σέριφος - Παραιτήθηκε ο μοναδικός γιατρός του νησιού | Είχε έρθει από τη Σουηδία - Η επιστολή "γροθιά"

Την παραίτησή του μέσω ανάρτησης στο Facebook, ανακοίνωσε ο Θανάσης Κοντάρης, ο γενικός οικογενειακός γιατρός Eπιμελητής Α’ του Περιφερειακού Ιατρείου της Σερίφου.

MissBloom TEAM
γιατρος

Την παραίτησή του μέσω ανάρτησης στο Facebook, ανακοίνωσε ο Θανάσης Κοντάρης, ο γενικός οικογενειακός γιατρός Eπιμελητής Α’ του Περιφερειακού Ιατρείου της Σερίφου, ο οποίος ήρθε από τη Σουηδία για τη θέση, δηλώνοντας "αναγκασμένος (αγανακτισμένος) αλλά και με αίσθημα ανακούφισης".

Στην ανάρτησή του με τίτλο "Τέλος εποχής" αναφέρει χαρακτηριστικά πως:

"Με βαριά την καρδιά, σχεδόν αναγκασμένος (αγανακτισμένος), αλλά παράλληλα και με ένα αίσθημα ανακούφισης, κλείνει ένας κύκλος. Παραθέτω το υπόμνημα -συνοδευτικό της παραίτησης μου από το ΕΣΥ- που παράλαβε ο Υπουργός Υγείας. Ευχαριστώ όλους όσους βρέθηκαν δίπλα μου σε αυτό το ταξίδι! Εις το επανιδείν".

Αναλυτικά η ανάρτησή του

"Αξιότιμε κύριε υπουργέ, θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα εξής:

Επέστρεψα από την Σουηδία το 2018 με σκοπό να υπηρετήσω το Ε.Σ.Υ, κάτι που έκανα με αγάπη, αφοσίωση και θυσίες μέχρι και σήμερα.

Οι κάτοικοι της Σερίφου αλλά και άλλων μικρών νησιών αντιμετωπίζονται ως πολίτες τρίτης κατηγορίας.

Οι υπηρεσίες υγείας που παρέχονται από το ΠΠΙ ΣΕΡΙΦΟΥ είναι επισφαλείς για τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες. Οι λόγοι είναι ο φόρτος εργασίας, η αυξημένη επισκεψιμότητα στο νησί καθώς και η υποστελέχωση.

Δείτε περισσότερα στο thetoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ