Follow us

Alec Baldwin | Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες για τους πυροβολισμούς στο πλατό της ταινίας "Rust"

Ο Alec Baldwin είναι πλέον αθώος.

Baldwin Splash

Θετικά τα νέα για τον Alec Baldwin, καθώς αποσύρθηκαν οι κατηγορίες για τον θανάσιμο πυροβολισμό της κινηματογραφίστριας Halyna Hutchins στα γυρίσματα της ταινίας "Rust", από τους εισαγγελείς στο Νέο Μεξικό.

Τον Οκτώβριο του 2021, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων υπήρξαν πυροβολισμοί κατά τους οποίους, σκοτώθηκε η 42χρονη Hutchins και τραυματίστηκε ο σκηνοθέτης Joel Souza. Το 45αρι πιστόλι κρατούσε ο κατηγορούμενος, το οποίο στα γυρίσματα εκπυρσοκρότησε.

Ο Baldwin, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για αμέλεια και απερίσκεπτη συμπεριφορά στα γυρίσματα της ταινίας, επέμενε ότι είχε ενημερωθεί από μέλη του συνεργείου, ότι το όπλο δεν ήταν γεμάτο και ότι δεν πάτησε τη σκανδάλη. Εν τέλη, τον Φεβρουάριο, δήλωσε αθώος και τα γυρίσματα της ταινίας συνεχίστηκαν, με την απαγόρευση χρήσης αλκοόλ και όπλων.

Οι δικηγόροι του Baldwin δήλωσαν σε ανακοίνωσή τους ότι είναι "ικανοποιημένοι με την απόφαση να απορριφθεί η υπόθεση". Τον Φεβρουάριο, το γραφείο του εισαγγελέα της Santa Fe, ανακοίνωσε ότι απέσυρε την κατηγορία για οπλοχρησία εναντίον του Baldwin, η οποία θα επέφερε ποινή φυλάκισης πέντε ετών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ