Follow us

Λίγο πριν την τελετή στέψης, η Kate Middleton κοντά σε τοπική κοινότητα για μωρά

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Kate Middleton, παρευρέθηκε σε μία κοινότητα βρεφών στο Ουίνδσορ και μίλησε για τη σημασία τέτοιων πρωτοβουλιών.

Kate Middleton Splash

Λίγες ημέρες πριν από τη στέψη του βασιλιά Καρόλου με τις προετοιμασίες για την επικείμενη τελετή να βρίσκονται στην τελική ευθεία η πριγκίπισσα της Ουαλίας Kate Middleton πραγματοποίησε μία αιφνιδιαστική επίσκεψη, σε μία κοινότητα βρεφών στο Ουίνδσορ, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι που μένει με την οικογένειά της.

Το "The Baby Bank", είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2015 από δύο μητέρες της περιοχής και στηρίζει οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Από το ξεκίνημά της η οργάνωση που βασίζεται μόνο σε δωρεές, έχει βοηθήσει περισσότερες από 24.000 οικογένειες στο Μπέρκσαϊρ και το Μπάκιγχαμσαϊρ παρά το γεγονός ότι βρίσκονται κοντά στο Κάστρο του Ουίνδσορ, όπως αναφέρει η Dailymail. Ακόμη υποστηρίζει οικογένειες που μόλις έχουν αποκτήσει μωρό με όλα τα βασικά είδη που χρειάζονται.

Επιλέγοντας ένα κάζουαλ ντύσιμο η σύζυγος του πρίγκιπα William, μίλησε για τη σημασία τέτοιων πρωτοβουλιών, συνομίλησε με τους εθελοντές ενώ βοήθησε στη διαλογή παιδικών ρούχων καθώς και στη συσκευασία τους. "Σαν χθες νιώθω ότι ήταν τόσο μικροσκοπικά. Μεγαλώνουν τόσο γρήγορα", είπε η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα γενέθλια του πρίγκιπα Loui λέγοντας ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο μικρότερος γιος της έχει ήδη κλείσει τα πέντε του χρόνια ενώ υποσχέθηκε να φέρει την οικογένειά της να βοηθήσει στο άμεσο μέλλον.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ