Follow us

"Χριστίνα, με τσέχασες..." | Αυτός είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τα viral ηχητικά μηνύματα

"Είχα στείλει το ηχητικό σε περίπου 6.000 γυναίκες..."

MissBloom TEAM
Tik Tok viral iStock

Εδώ και περίπου ένα μήνα, τα social media -και πιο συγκεκριμένα η πλατφόρμα του Tik Tok- έχουν κατακλυστεί από τα viral ηχητικά μηνύματα ενός άντρα. Ο Σταύρος Γεωργάς, ο άντρας που κρύβεται πίσω από αυτά τα μηνύματα, λέει σε όλες τις γυναίκες τα ίδια πράγματα, με την ίδια, μωρουδίστικη φωνή, αλλάζοντας απλώς το όνομα της κοπέλας στην οποία το στέλνει.

Meghan Markle | Έκανε πλαστικές επεμβάσεις για να μοιάσει στην Kate Middleton; Το viral βίντεο που κάνει τον γύρο του Internet

Ο ίδιος, εμφανίστηκε μάλιστα πριν από λίγες ώρα στο Instagram, δείχνοντας για πρώτη φορά το πρόσωπό του και εξηγώντας πως αυτός είναι ο τρόπος που φλερτάρει τονίζοντας μεταξύ άλλων πως είναι πολύ πετυχημένος. Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Γεωργάς αποκάλυψε πως έχει στείλει το εν λόγω ηχητικό μήνυμα σε περίπου 6.000 γυναίκες ενώ σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, είναι πολλές αυτές που έχουν ανταποκριθεί.

"Παιδιά, καλησπέρα. Μπήκα λίγο να πω δυο λόγια για όλο αυτό που είχε γίνει με μένα προσωπικά εδώ και ένα μήνα. Δεν βγαίνω να απολογηθώ για κάτι, γιατί δεν έχω κάνει κάτι κακό, ούτε οι διασημότητες ούτε για τίποτα, άμα ήταν θα πάει εκεί που έχουν καλέσει τα πρωινά και τα λοιπά. Δε με ενδιαφέρει τίποτα απ’ όλα αυτά βγαίνω να πούμε λίγο δύο λόγια πως είναι τα πράγματα.

Αυτό το σύστημα που είχα όλα αυτά τα χρόνια με το συγκεκριμένο ηχητικό και πιστέψτε με ότι ήταν κάργα επιτυχημένο, αφορά περίπου 6 χιλιάδες γυναίκες με το 60% των γυναικών να έχει ανεβάσει τα ηχητικά μου [στα οποία λέω] "μήπως έχουμε βρεθεί από κοντά;”. Γιατί έχω ηχητικά σας που λένε και μηνύματα [που λένε] "Σταυρούκο μου τι ωραία που περάσαμε σήμερα και πότε θα τα ξαναπούμε”.

Άντρας είμαι λες και είμαι ο μόνος που το’ χω κάνει δεν θα το βαθμολογήσω εγώ αν είναι κακό ή όχι.

Να ξέρετε ότι έχω δακρύσει από τα σχόλια που έχετε κάνει δημόσια ειδικά που οι γυναίκες που έχετε φάει άκυρο και έχετε γράψει αρνητικά σχόλια για μένα… έχω συνομιλίες και είναι κρίμα. Καλά δε μιλάω για άντρες τώρα πολλοί άντρες που έχετε γράψει για μένα πόσο θα θέλετε να ήσασταν στην θέση μου πίστεψέ με. Και δεν μιλάω γι’ αυτό που έγινε viral μιλάω για τις γυναίκες. Στην ουσία μία νύχτα δική μου το αφήνω το υπόλοιπο πάνω σας…"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ