Follow us

Ένα σύγχρονο διαμέρισμα στο Μετς είναι ο ορισμός του μινιμαλιστικού και πρωτοποριακού design

Ένα μοντέρνο διαμέρισμα 110 τ.μ. στο Μετς με minimal γραμμές και ξεχωριστή διακόσμηση, δίνει έμπνευση για κομψό στυλ και ιδανική διαρρύθμιση χώρων.

living Courtesy of ArchZone

Το αρχιτεκτονικό γραφείο Archzone, πήγε ένα βήμα μπροστά το μίνιμαλ στυλ δίνοντας έμφαση στην ποιότητα των υλικών και τις λεπτομέρειες στο interior design σε ένα διαμέρισμα 110 τ.μ. στο Μετς.

Το σύγχρονο διαμέρισμα στο Μετς, το οποίο βρίσκεται στον 4ο όροφο πολυκατοικίας, έχει θέα την Ακρόπολη και είναι ο απόλυτος συνδυασμός της άνεσης και της αρμονίας, με τις προϋποθέσεις επαγγελματικού χώρου σε 110 τετραγωνικά μέτρα. Προκειμένου να επιτευχθεί η πολυτέλεια με μία πιο μοντέρνα και μινιμαλιστική αισθητική, ο σχεδιασμός του βασίστηκε στην επένδυση ξύλου και το γκρι χρώμα στους τοίχους.

Ο βασικός σκοπός είναι η έμμεση σήμανση, προκειμένου ο επισκέπτης να οδηγηθεί από την κεντρική είσοδο, στο χώρο γραφείου, μέσα από τον σχεδιασμό. Έτσι, μπαίνοντας από την είσοδο, αντικρίζουμε τον χώρο του σαλονιού, ο οποίος είναι ευρύχωρος αλλά και με έναν τρόπο επιβλητικός, αφού ο μαύρος γωνιακός καναπές, η αρχιτεκτονική του τζακιού, η τηλεόραση μπροστά από μία ξύλινη επιφάνεια, τα γραμμικά φωτιστικά και το γκρι χρώμα στον τοίχο, δίνουν την απόλυτη αίσθηση οργάνωσης, που επικρατεί συνήθως σε έναν χώρο γραφείου.

Ένα σύγχρονο διαμέρισμα στο Μετς είναι ο ορισμός του μινιμαλιστικού και πρωτοποριακού design
Σαλόνι

Σε ζώνη ημέρας είναι και η κουζίνα, αφού βλέπουμε να τηρείται και εκεί, ο μινιμαλιστικός χαρακτήρας, με τις λοξές γραμμές στους τοίχους, τη λευκή κουζίνα, τη μοντέρνα τραπεζαρία με τις γκρι καρέκλες και τα μοντέρνα φωτιστικά.

Τραπεζαρία

Τραπεζαρία - κουζίνα

Κουζίνα

Η ίδια αισθητική συνεχίζεται και στο γραφείο, όπου μπαίνοντας στον χώρο, την προσοχή τραβάει το επιβλητικό, μεγάλο γραφείο, με τον υπολογιστή και τις δύο οθόνες, ο λευκός τοίχος με τα ιδιαίτερα τριγωνικά σχέδια και η υδρόγειος σφαίρα.

Γραφείο

Σε αυτό το σημείο παρατηρούμε ότι στο διαμέρισμα, προκειμένου να υπάρξει περισσότερος χώρος, έχουν αξιοποιηθεί "κρυφοί" αποθηκευτικοί χώροι πίσω από τις ξύλινες επενδύσεις και τις γκρι επιφάνειες.

Γραφείο

Σε ζώνη νύχτας βλέπουμε να είναι τα δύο υπνοδωμάτια, όπου το ένα από αυτά έχει κυκλαδίτικα χρώματα, με μία πιο κλασική διάθεση, ενώ το άλλο διατηρεί ουδέτερα χρώματα, σε συνδυασμό με το σκούρο μπλε χρώμα της κρεβατοκάμαρας.

Κρεβατοκάμαρα

Απαρατήρητος δεν μπορεί να περάσει ο σύγχρονος και μοντέρνος σχεδιασμός του λουτρού, με τη θερμαινόμενη πετσετοκρεμάστρα, τα μαύρα μαρμάρινα πλακάκια και τον γυάλινο νιπτήρα με τις λευκές πέτρες.

Λουτρό

πετσετοκρεμάστρα

Από την άλλη το άλλο WC, χαρακτηρίζεται από ρετρό διακόσμηση, αφού η κόκκινη βρύση και τα πρωτότυπα φωτιστικά, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

wc

Νότα τροπικού χαρακτήρα διατηρεί ο εξωτερικός χώρος, αφού το ξύλινο πάτωμα, τα πολυπληθή φυτά, οι λευκοί καναπέδες και οι ζεστές αποχρώσεις του φωτισμού, ξεφεύγουν από το ''αστικό'' ύφος, προσφέροντας μία αίσθηση γαλήνης.

Veranda

house

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ