Follow us

Λένε πως αυτές είναι οι καλύτερες σειρές όλων των εποχών

Για την ακρίβεια, το Filmaffinity και οι βαθμολογίες του.

ταινια

H σύνταξη μίας λίστας με τα καλύτερα από κάθε τομέα, πάντα με δυσκόλευε, να το θέσω ευγενικά. Τραγούδια, ταινίες, σειρές, μέχρι φαγητά και κοκτέιλ, αφενός είναι καθαρά υποκειμενικό ζήτημα αφετέρου έχουμε δικαίωμα να αλλάζουμε γνώμη αναδιαμορφώνοντας τον εκάστοτε κατάλογο. Τρομερή καταπίεση, χωρίς λόγο. Γι᾽αυτό λοιπόν, σε τέτοιες περιπτώσεις, πάρα πολύ ανακουφιστικά και κυρίως, δημοκρατικά λειτουργούν τα sites με τις βαθμολογίες χρηστών. Η παρακάτω λοιπόν δεκάδα με τις φερόμενες ως "καλύτερες σειρές όλων των εποχών" προκύπτει από τις βαθμολογίες του Filmaffinity. Εμείς νίπτουμε τας χείρας μας.

Rick And Morty (8.4)

Μετά από σχεδόν 20 χρόνια εξαφάνισης, ο σούπερ επιστήμονας Rick εμφανίζεται ξαφνικά στην πόρτα της κόρης του Beth για να μετακομίσει μαζί της και με την οικογένειά της. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, μπαίνει σε περιπέτειες συνοδεία του όχι και τόσο έξυπνου εγγονού του, Morty.

Dekalog (8.4)

Το Dekalog είναι μια πολωνική δραματική σειρά ταινιών του 1988 σε σκηνοθεσία του Krzysztof Kieślowski. Αποτελείται από δέκα ταινίες μιας ώρας, εμπνευσμένες από τον δεκάλογο των Δέκα Εντολών.

Monty Python's Flying Circus (8.4)

Εδώ έχουμε μία σουρεαλιστική κωμική σειρά σκετς που δημιουργήθηκε από τους θρυλικούς Monty Python (Graham Chapman, John Cleese, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin, Terry Gilliam) και παραμένει επίκαιρη μέχρι σήμερα.

True Detective (8.5)

Οι αστυνομικές έρευνες φέρνουν στο φως τα προσωπικά και επαγγελματικά μυστικά των εμπλεκομένων, εντός και εκτός νόμου. Το True Detective πέρασε από την πρώτη στη δεύτερη σεζόν του θριαμβευτικά και μετά... το απόλυτο κενό. Η πρώτη σεζόν όμως, απίθανη.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ