Follow us

Sinners Pizza | Αν η αμαρτία ήταν φαγητό... θα ήταν πίτσα.

Εδώ η πίτσα δεν έχει ανανά. Δεν τρώγεται διπλωμένη. Και δεν σερβίρεται με μαχαιροπίρουνα.

MissBloom TEAM
πιτσα

Το νέο pizza spot του καράκεντρου λέγεται Sinners και έρχεται από το νησί των καλοκαιρινών μας αμαρτιών και ατασθαλιών, τη Μύκονο, για να μας μυήσει ξανά στην αυθεντική γεύση της πίτσας.

Τσέκαρες το κινητό του φίλου σου; Είπες ψέματα στη δουλειά ότι είσαι άρρωστος; Προσποιήθηκες ότι δεν έχεις σήμα για να μην μιλήσεις; Φλεξάρεις τους βαθμούς που πήρες με τη βοήθεια του chat GPT; Μην το πολυσκέφτεσαι τότε. Φάε την πίτσα σου δίχως ενοχές, σε ένα spot φτιαγμένο για σένα, με την υπογραφή της πετυχημένης ομάδας των αθηναϊκών Noah και Diego.

Sinners Pizza | Αν η αμαρτία ήταν φαγητό... θα ήταν πίτσα.

Saints are boring… long live Sinners

Με το που θα πατήσει κάποιος το πόδι του στο Sinners pizza, αναγνωρίζει αμέσως πως μπήκε στο άντρο της κολασμένης γεύσης. Με επιρροές από την Μύκονο, τους δρόμους της Νέας Υόρκης αλλά και την ηλιόλουστη λωρίδα της Venice Beach στην Καλιφόρνια. Ο λευκός και κόκκινος διάκοσμος με τα old school tags, η street και skate culture αισθητική σε συνδυασμό με τις μυρωδιές από φρεσκοψημμένη ζύμη και λιωμένο τυρί, δεν αφήνουν περιθώρια για αμφιβολία. Η spicy διάθεση του χώρου, με τα προβοκατόρικα αμαρτήματα κρεμασμένα ως statement στο "Wall of Sins", ανοίγουν απευθείας την όρεξη για ένα απολαυστικό κομμάτι πίτσας, χωρίς αναστολές!

πιτσα

Το project γεννήθηκε στα Ματογιάννια της Μυκόνου και μετά από μια πολύ πετυχημένη χρονιά άνοιξε και στο Σύνταγμα, μόλις λίγα μέτρα μακριά από την πολύβουη Ερμού, στη Φωκίωνος 8. Εδώ η πίτσα αποκτά ξανά την αμαρτωλή της διάσταση και περήφανα διεκδικεί τη θέση της φωνάζοντας δυνατά αυτό που είναι: ένα λαχταριστό και απίστευτα νόστιμο street food. Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα μετατρέπονται με μαγειρική μαεστρία σε κομμάτια λαχταριστής πίτσας, ενώ τα πλούσια toppings βάζουν την όρεξή μας σε πειρασμό.

Born to Sin

Το Sinners φέρνει τις αυθεντικές γεύσεις του street culture στο κέντρο της Αθήνας και κάνει μια στροφή στις back to basics αρχές της απόλαυσης με ένα twist γαστρονομικής φρεσκάδας.

πιτσα

Η ιδιαίτερη διαδικασία παρασκευής της ζύμης, με 3 στάδια ετοιμασίας και 48 ώρες ωρίμανσης φέρνουν στο πιάτο μας μια μαλακή, πλούσια και ζουμερή πίτσα που ξεχωρίζει από όλες τις άλλες πίτσες που έχουμε δοκιμάσει.

Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις την μαύρη πίτσα, τα Devils Triangles και την Deep Dish pizza που θυμίζουν τις πίτσες που τρώγαμε παιδιά. Γιατί τελικά η αμαρτία έχει περισσότερη πλάκα… και γεύση. Ανοιχτό καθημερινά από τις 11 το πρωί, το Sinners Pizza σε βάζει σε πειρασμό κάθε στιγμή που περνάς από το κέντρο.

πιτσα

ΥΓ. μην ξεχάσεις να γράψεις την δική σου αμαρτία στο Wall of Sins @sinners.pizza

Sinners Pizza

Arguably the Naughtiest Pizza in Town

Insta: @sinners.pizza

TripAdvisorMykonos

TripAdvisorAthens

Address Athens: Fokionos 8, Athina 105 63

Address Mykonos: Polikandrioti, Mikonos 846 00

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ