Follow us

Brigitte Bardot | "Απέρριψα το παιδί μου. Περίμενα πολύ για την ευλογημένη στιγμή που θα μπορούσα να απαλλαγώ από αυτόν"

Η νέα σειρά "Bardot" που είναι αφιερωμένη στο 88χρονο είδωλο του κινηματογράφου, μιλά για την πολύ κακή σχέση της σταρ με το μοναδικό της παιδί.

MissBloom TEAM
brigitte-bardot-2

Μία από τις μεγαλύτερες σταρ που έχει βγάλει ποτέ η Γαλλία. Ένα πλάσμα λαμπερό και αυτοκαταστροφικό που χάραξε τη δική του πορεία στον χώρο της τέχνης γενικά, μένοντας στην ιστορία με τα αρχικά της, "ΒΒ".

Tο στυλ, τα ξανθά της μαλλιά, η ελκυστική της εμφάνιση, αποτέλεσαν σημείο αναφοράς της δεκαετιών του ’50, ’60 και ’70 ενώ για πολλούς ήταν συνώνυμο της γυναικείας χειραφέτησης και σεξουαλικής απελευθέρωσης. Το 1959 η Σιμόν Ντε Μπουβουάρ στο βιβλίο της "The Lolita Syndrome" είχε αναφερθεί στην Μπαρντό ως "το κινητήριο όχημα της γυναικείας ιστορίας", θέλοντας να επισημάνει την τεράστια επιρροή της ξανθιάς Γαλλίδας, όχι μόνο στον κινηματογράφο, αλλά και στον τρόπο που οι γυναίκες αντιλαμβάνονταν, τη σεξουαλικότητά τους, αλλά και τη σχέση τους με τους άντρες. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι θα μείνει για πάντα στην ιστορία ως η "πρώτη απελευθερωμένη γυναίκα" στη μεταπολεμική Γαλλία.

Μεγαλωμένη σε αστική και αρκετά εύπορη οικογένεια, ασχολήθηκε πολύ νωρίς με τον χορό. Οι γονείς της ιδιαιτέρως αυστηροί, δεν ήθελαν να ακούσουν το παραμικρό για θέατρο. Ωστόσο πείστηκαν να αφήσουν την κόρη τους να δοκιμάσει τις δυνατότητές της έπειτα από παρέμβαση του παππού της μικρής.

Διάβασε τη συνέχεια στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ