Follow us

Η Μαρία Λουίζα Βούρου μας καλεί στο 2ο The Healthy Plan Wellness Event by Dove

Mία μοναδική mind & body εμπειρία!

MissBloom TEAM
Μαρία Λουίζα Βούρου

Μετά την επιτυχία του 1ου Wellness Event του The Healthy Plan, ήρθε η στιγμή να ζήσουμε ξανά τη μοναδική εμπειρία, σε μία εκδήλωση αφιερωμένη στην φροντίδα και την ευεξία.

Η Μαρία Λουίζα Βούρου, ιδρύτρια του site ευεξίας The Healthy Plan, μας προσκαλεί την Τρίτη 27 Ιουνίου, στις 18:30, στο House 124 στο Χαλάνδρι, για να ανακαλύψουμε το δικό μας πλάνο ζωής.

Στόχος του "The Healthy Plan”, από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του, είναι να ευαισθητοποιήσει και να βελτιώσει την καθημερινότητα όλων όσοι αναζητούν να υιοθετήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Φέτος, το "The Healthy Plan Wellness Event” πραγματοποιείται με μέγα χορηγό το Dove, που ως Νo1 μάρκα αποσμητικών* έρχεται να μας προσφέρει την καλύτερη φροντίδα που είχαμε ποτέ.

Σε έναν υπέροχο κήπο με πισίνα στο Χαλάνδρι, εξειδικευμένοι συνεργάτες σε θέματα διατροφής και υγείας, μεγάλες εταιρείες από τον χώρο της ομορφιάς θα μοιράσουν συμβουλές γύρω από το πώς θα προσφέρουμε στον εαυτό μας, λίγες στιγμές χαλάρωσης και αυτοφροντίδας.

Το απόγευμά μας θα είναι γεμάτο άσκηση – για όλους όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν σε sessions pilates & yoga – αλλά και μυστικά διατροφής, καινοτόμες εφαρμογές ομορφιάς σε πρόσωπο και μαλλιά και μικρά μαθήματα ψυχικής υγείας.

Από τις 18:30 έως τις 21:30, θα ζήσουμε μία μοναδική mind & body εμπειρία!

Η Μαρία Λουίζα Βούρου μας καλεί στο 2ο The Healthy Plan Wellness Event by Dove

Το Dove, η Νο1 μάρκα αποσμητικών*, θα κάνει upgrande στις συνήθειες μας, παρουσιάζοντας τη νέα εξελιγμένη σειρά Dove Advanced Care.

Η Messinian Spa, θα φροντίσει το νεσεσέρ του καλοκαιριού μας να περιέχει τις πιο ελαφριάς υφής αντηλιακές κρέμες, για μοναδική κάλυψη και προστασία .

Η νέα σειρά Gliss Night Elixir θα επαναφέρει τη νεότητα στα μαλλιά μας.

Στην εκδήλωση θα απολαύσουμε μοναδικά δροσιστικά energy drinks, super snacks και κρασιά.

Για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες, και για να δηλώσεις συμμετοχή, μπες στο www.thehealthyplan.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ