Follow us

Τρεις ιδέες για beach party που θα γράψουν ιστορία στην παρέα

Plus το μυστικό για να τους ξεσηκώσεις όλους για τραγούδι και χορό!

Beach Party istock

Η παρέα έχει ήδη συμφωνήσει το νησί των φετινών διακοπών, και όπως πάντα, ο καθένας έχει αναλάβει τον ρόλο του: η Ελεάννα κλείνει τα δωμάτια, ο Χάρης κανονίζει τα εισιτήρια του πλοίου, η Μαριέττα εντοπίζει τα hot spots και τις απόμερες παραλίες, και εγώ αναλαμβάνω τα πάρτι στην παραλία. Fair enough!

Όχι να το παινευτώ, αλλά το θέμα beach party το έχω εξελίξει σε άλλο επίπεδο! Μετά από αμέτρητα καλοκαίρια ως official πλέον party manager της παρέας των κολλητών, μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι τρία είναι τα συστατικά επιτυχίας ενός party, στην παραλία, στη βεράντα, στην ταράτσα, παντού: 1. Καλή παρέα 2. Ποτά 3. Μουσική. Τέλος.

GRWM και πάμε να δούμε 3 ιδέες για τα πιο αυθόρμητα και fun beach parties του φετινού καλοκαιριού!

POV: Sunset party
#RelaxationMood

Δεν υπάρχει ωραιότερη ώρα από αυτήν που ο ήλιος βάζει φωτιά στη θάλασσα. Είναι εκείνη η στιγμή που όλοι κάθονται στην παραλία εντελώς μαγεμένοι από το θέαμα- οκ, σχεδόν όλοι αφού σε κάθε παρέα υπάρχει εκείνη η φίλη που φωτογραφίζεται δίχως αύριο με φόντο ηλιοβασίλεμα.

Ώρα να αρχίσει το Sunset Party! Έχεις φέρει μαζί σου ατομικά ποτά σε ψυγειάκι (θυμήσου το ανοιχτήρι!) και δαυλούς που θα ανάψουν μόλις πέσει η νύχτα, και έχεις φτιάξει την ιδανική playlist με chill out και lounge μουσικές.

Music Muse

Τρεις ιδέες για beach party που θα γράψουν ιστορία στην παρέα

Top Tip: Τοποθετείς σε ένα αρμυρίκι/ πεύκο το ηχείο Polaroid P1, το πιο φορητό ηχείο της οικογένειας Polaroid Player! Με το μπρελόκ-γάντζο του μπορείς να το κρεμάσεις εύκολα παντού, χμμ, ακόμα και στο σορτσάκι σου!

Polaroid Music P1

Fun Tip: Άγγιξε δύο ηχεία μαζί και δημιούργησε μια καθηλωτική στερεοφωνική ακρόαση με ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Ουάου!

POV: Full Moon Party
#MysticalMood

Αν έχεις κάνει βραδινό μπάνιο κάτω από την πανσέληνο, ξέρεις ήδη πόσο μαγική είναι η αίσθηση! Δεν το έχεις ζήσει; Φέτος το καλοκαίρι οργάνωσε ένα full moon party δίνοντας ραντεβού στην παρέα αργά το βράδυ στην αγαπημένη σας αμμουδιά.

Θυμίζεις από πριν σε όλους να φέρουν ένα δεύτερο μαγιό και μερικές εσάρπες ή hoodies (ωραίο το βραδινό μπανάκι αλλά έχει λίγη ψυχρούλα μετά). Έχεις οργανώσει ένα αυτοσχέδιο mini bar με ποτά για όλους (και μερικά non alcohol για τη φίλη που δεν πίνει αλκοόλ), φέρνεις μαζί σου τα απαραίτητα για να ανάψετε φωτιά στην παραλία, και ξεσηκώνεις τους φίλους σου με τις μουσικές που αγαπάτε όλοι.

Music Muse

Polaroid

Top Tip: Πάρε μαζί σου το μικρό αλλά δυνατό ηχείο Polaroid P2 -το πιο wearable ηχείο της Polaroid που πάει παντού! Αγαπάς το P2 γιατί λειτουργεί με όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής Polaroid Music, που σημαίνει ότι αναπαραγάγεις τις αγαπημένες σου λίστες μόνο με μια περιστροφή του αναλογικού επιλογέα. Φανταστικό!

Polaroid Music P2 sound

Fun Tip: Συνδύασε δύο ηχεία μαζί, και δημιουργήσετε μια καθηλωτική στερεοφωνική ακρόαση με ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Το full moon party σου θα απογειωθεί!

POV: 90s Party
#BacktothefutureMood

Σε όποιο ηλικιακό γκρουπ κι αν ανήκεις, ξέρεις καλά ότι τα 90s σημαίνουν: ξέφρενος χορός, πολύ τραγούδι, επιτυχίες στο repeat. Το comeback που έχει κάνει η δεκαετία του '90 -τόσο με τα fashion trends όσο και με τις μουσικές διασκευές – σού εγγυάται το πιο super fun πάρτι.

Η ιδανική τοποθεσία είναι πάντα η παραλία, αν όμως έχετε ξεμείνει στην πόλη, βαφτίστε "παραλία” μια ωραία ταράτσα, τόσο απλά. Φέρε μαζί σου ποτηροσφηνάκια, ρετρό ποτά (ρώτα έναν boomer, ξέρει να σου πει), βάλε δυνατά τις μουσικές να παίζουν και να είσαι σίγουρη ότι δεν θα μείνει κανένας καθιστός. Α, και μην ξεχάσεις να βάλεις και cult ελληνικές επιτυχίες!

Music Muse

Polaroid Music P3

Top Tip: Έχεις ήδη φτιάξει τις σωστές τις playlists, και τις βάζεις να ακούγονται δυνατά στο ηχείο Polaroid P3 που φέρνει ενέργεια boombox με τα ρετρό-φουτουριστικά του vibes.

Polaroid Music P3 sound

Σου μιλάω για το πιο iconic ηχείο της Polaroid, που διαθέτει την πλήρη λειτουργικότητα της εφαρμογής Polaroid Music. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορείς εύκολα να ρυθμίσεις τα αγαπημένα σου μουσικά κανάλια και να μετακινηθείς σε αυτά με τον αναλογικό επιλογέα. Τέλειο;
Σου είπα ότι διαθέτει και LED οθόνη 20mm, ενώ η μεταλλική του λαβή το κάνει ακόμα πιο... φορητό; Ε, ναι!

Fun Tip: Και σε αυτό το party, σχεδόν επιβάλλεται να συνδέσεις 2 ηχεία P3 μεταξύ τους ασύρματα (pair) για στερεοφωνική ακρόαση.

Αυτό το καλοκαίρι... Νιώσε. Αφέσου. Δημιούργησε αναμνήσεις. Πάρταρε. Φλέρταρε. Πάρε χρόνο για τον εαυτό σου. Χόρεψε με γυμνά πόδια στην αμμουδιά. Τραγούδα δυνατά. Κάνε αυτό που πραγματικά θέλεις. Ζήσε το καλοκαίρι σου στον δικό σου ρυθμό!

Good to know:

Η Polaroid, που μέχρι τώρα την είχες συνδέσει με τις πιο αγαπημένες σου φωτογραφικές αναμνήσεις, έχει μπει και στην κατηγορία της μουσικής με τη νέα πολύχρωμη σειρά φορητών ηχείων. Θα λατρέψεις και συ τα φορητά ηχεία Bluetooth της Polaroid γιατί είναι παιχνιδιάρικα, έχουν έντονα χρώματα και φανταστικό ρετρό φουτουριστικό σχεδιασμό.

Polaroid Music red button

Focus: Πρόσεξε το κλασικό κόκκινο κουμπί στα ηχεία! Είναι η κληρονομιά από την στιγμιαία φωτογραφία που παραπέμπει στο διάσημο κόκκινο κουμπί κλείστρου της κάμερας. Πες μου, σε άγγιξε και σένα αυτή η λεπτομέρεια;

Για περισσότερες πληροφορίες, μπες εδώ: damkalidis.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ