Follow us

Το καλοκαιρινό πάρτι του Miss Bloom που έγινε viral σε ένα βράδυ και θα θυμόμαστε για πάντα

Ζήσαμε "το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά", μαζί με αγαπημένους φίλους, αρώματα, μουσικές, ποτά και χορό!

MissBloom TEAM
missbloomgreeksummer

Σου έχει τύχει να ονειρεύεσαι τις καλοκαιρινές διακοπές σου και όταν τελικά έρχεται η ώρα να τις ζήσεις, να ξεπερνάνε κάθε προσδοκία, πλάνο και όνειρό σου; Αυτό ακριβώς συνέβη και σε μας, την ομάδα του Miss Bloom, οργανώνοντας το πιο χαλαρό και κεφάτο πάρτι του φετινού καλοκαιριού: Αυτό που ζήσαμε το απόγευμα της Τετάρτης 5 Ιουλίου '23 στο Toro Del Mar του Athines by the sea ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας, είχε ευχάριστες ανατροπές και εκπλήξεις, χαλαρή διάθεση και πολλή Ελλάδα!

Το καλοκαιρινό πάρτι του Miss Bloom που έγινε viral σε ένα βράδυ και θα θυμόμαστε για πάντα

Ο υπέροχος χώρος του beach bar Toro Del Mar είχε μετατραπεί -με την πολύτιμη βοήθεια της anthings- σε ένα κυκλαδίτικο σκηνικό, με τους καλεσμένους σε λευκό-μπλε dress code να φωτογραφίζονται σε περιβάλλον νησιώτικου καφενείου, κρατώντας props-ταμπέλες με ονομασίες προορισμών. Κρεμασμένα λευκά και γαλάζια σημαιάκια ψιθύριζαν καλοκαίρι στο θρόισμα του ανέμου, και ελληνικά παραδοσιακά μοτίβα σε διακοσμητικές λεπτομέρειες υπενθύμιζαν την ανυπέρβλητη ομορφιά της ελληνικής παράδοσης.

party miss bloom

Στο stand της KORRES τα αρώματα Ελλάδας μάς ταξίδεψαν στο Λευκό, στον Αύγουστο, τη Σίκινο, το Κύμα, και οι νότες τους ζωντάνεψαν τις πιο αγαπημένες μας καλοκαιρινές αναμνήσεις σαν παλιές πολαρόιντ που πήραν ξανά χρώμα. Το Ελληνικό Καλοκαίρι ήταν εκεί και δηλώσαμε σαν έτοιμοι από καιρό να το ζήσουμε δοκιμάζοντας την αντιηλιακή σειρά Γιαούρτι της KORRES που προστατεύει όχι μόνο την επιδερμίδα μας αλλά και το περιβάλλον.

party miss bloom

Καθώς οι lounge και chill out μουσικές έκαναν το πλήθος των καλεσμένων να λικνίζεται σε χαλαρούς ρυθμούς, μπροστά από το bar και το sunset stand του Aperol Spritz το αγαπημένο θέμα όλων ήταν "Πού θα πας διακοπές φέτος;”.

party miss bloom

Και επειδή διακοπές σημαίνει αναμνήσεις, στιγμές και φωτογραφίες, το Huawei P60 Pro ήταν εκεί για να μας συστηθεί και να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής, και όχι μόνο, καθημερινότητάς μας.

party miss bloom

Οι stand up comedians Μιχάλης Στεβαστέρης και Ελπίδα Μηναδάκη εμφανίστηκαν "στο νησί” δίνοντας τον δικό τους χιουμοριστικό τόνο στο αξέχαστο αυτό απόγευμα. Αμέσως μετά οι selfies με φόντο ηλιοβασίλεμα και τα chit chat στις παρέες συνεχίστηκαν, ενώ τα stickers #kefi και #rastoni που είχαν χωρίσει τους καλεσμένους στις φυλές των διακοπών, προκάλεσαν άπειρα γέλια και πειράγματα. Οι επιλογές του dj με τραγούδια που έχουμε όλοι στην summer playlist, μάς βρήκαν να χορεύουμε το βράδυ με γυμνά πόδια στην άμμο, και με μια φέτα καρπούζι στο χέρι.

party

party miss bloom

Αγκαλιές, φίλοι, τραγούδια, κέφι, ποτά, χορός, γέλια, ραστώνη, θέρος, φέτα καρπούζι, Κυκλάδες, μεσημέρια με άρωμα σύκου, χαλάρωση, ξεγνοιασιά, αναμνήσεις, καρτ ποστάλ, ανεμελιά, διακοπές στο νησί, κατάστρωμα, αλμύρα: Με αυτές τις λέξεις στο μυαλό σχεδιάσαμε το #missbloomgreeksummer πάρτι μας, και ναι, το ζήσαμε και γέμισε το μυαλό και η καρδιά μας Ελλάδα!

Αυτό το πάρτι θα το θυμόμαστε καιρό!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

(Φωτογραφίες: Αθηνά Παπαγεωργίου)

party

Κατερίνα Πιπέρη, Βίκυ Χριστοπούλου, Μανταλένα Κουβάτση

party

Ραφαέλλα Ράλλη, Σοφία Ιωάννου, Κωνσταντίνα Μερκούρη

party

Νίκος Κοντομήτρος, Γεωργία Πρέζα, Κωνσταντίνος Αντωνάτος

party

Κατερίνα Πιπέρη, Ιφιγένεια Ηλιάδη, Δήμητρα Βγενοπούλου, Κωνσταντίνα Μερκούρη, Μανταλένα Κουβάτση, Βίκυ Χριστοπούλου

party

Σταυρούλα Διακουμή, Ευτυχία Βαρβάκη, Εύα Μαρίνη, Ελένη Νικολάου, Ζωή Φούφα, Νάνσυ Ελενοπούλου

party

Ελένη Στασινοπούλου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ