Follow us

Τραγωδία στη Νέα Μάκρη με 10χρονη που έμεινε τρία λεπτά στον πάτο της πισίνας

Συγκλονιστικά τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την 10χρονη που πνίγηκε στη Νέα Μάκρη το απόγευμα της Κυριακής.

πισίνα iStock

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την τραγωδία που σημειώθηκε στη Νέα Μάκρη το απόγευμα της Κυριακής, όταν ένα 10χρονο παιδί ανασύρθηκε νεκρό από πισίνα συγκροτήματος κατοικιών στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Mega, το ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση για ένα 10χρονο κορίτσι που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε ένα συγκρότημα κατοικιών που είχε πάει με τους γονείς του.

Η μητέρα έβαζε τα πράγματα στο αυτοκίνητο και δεν είχε την προσοχή της, ενώ ο πατέρας ήταν σε άλλο αυτοκίνητο με το άλλο παιδί της οικογένειας και ήταν στον δρόμο για το σπίτι τους.

Το χρονικό

Η 10χρονη έπαιζε με ένα άλλο παιδάκι. Το παιδί έφυγε κάποια στιγμή για να πάρει κάτι από το δωμάτιό του και η 10χρονη έμεινε μόνη της με τη μητέρα που μάζευε τα πράγματα.

Πληροφορίες λένε ότι η μικρή είδε μία μάσκα στην πισίνα και πρόκειται για ένα παιχνίδι μεταξύ των παιδιών -να ρίχνουν την μάσκα στην πισίνα και μετά να την πιάνουν.

Το κορίτσι βούτηξε στην πισίνα για να πιάσει την μάσκα ωστόσο το γεγονός ότι είχε φάει, έφερε το τραγικό αποτέλεσμα. Οι 2 ιδιώτες γιατροί που βρέθηκαν στο σημείο και έκαναν ΚΑΡΠΑ στο κορίτσι ανέφεραν πως το παιδί έβγαζε φαγητό από το στόμα του.

Μέσα σε 10 λεπτά έφτασαν στο σημείο στη Νέα Μάκρη δύο μηχανές κει στη συνέχεια το ασθενοφόρο. Το 10χρονο παιδί είχε χαμηλό σφυγμό και ανέπνεε με δυσκολία.

Στο σημείο έφθασε και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το παιδάκι στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Τα αίτια του πνιγμού του μικρού παιδιού, το οποίο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν είχε άλλα προβλήματα, θα φανούν μετά την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Τραγωδία στη Νέα Μάκρη με 10χρονη που έμεινε τρία λεπτά στον πάτο της πισίνας

Δεύτερος πνιγμός ανηλίκου σε ένα 24ωρο

Ακόμη ένας πνιγμός ανηλίκου σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής, όταν ένα 6χρονο αγόρι, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα στην παραλία "Μεγάλο Καβούρι".

Το ανήλικο αγόρι, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο "Ασκληπιείο" Βούλας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το Λιμεναρχείο Σαρωνικού ξεκίνησε προανάκριση για τα αίτια της τραγωδίας ενώ συνελήφθησαν και οι δύο γονείς για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Παράλληλα, αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό του 6χρονου, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ