Follow us

Arctic Monkeys, όπως η συναυλία που περιμέναμε όλο το καλοκαίρι

Ό,τι και να πούμε είναι λίγο για τη μεγάλη βραδιά του Release Athens που ζήσαμε από το VIP μπαλκόνι του opaponline.gr.

Arctic Monkeys

Όσοι ήμασταν διακοπές τον Ιούλιο του 2018, όταν ήρθαν για πρώτη στην Ελλάδα οι Arctic Monkeys, δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από τη χθεσινή συναυλία τους στην Πλατεία Νερού. Εξασφαλίσαμε, μάλιστα, μια θέση στο VIP μπαλκόνι του opaponline.gr, όπου βρίσκουμε online τα αγαπημένα αριθμοπαιχνίδια του ΟΠΑΠ, απολαύσαμε τον Alex Turner και την παρέα του από …ψηλά και έτσι η συναυλιακή εμπειρία που ζήσαμε απογειώθηκε!

Arctic Monkeys, όπως η συναυλία που περιμέναμε όλο το καλοκαίρι
ΟΠΑΠ arctic monkeys release athens

Η εμφάνιση της μπάντας στη σκηνή προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, κραυγές και χειροκροτήματα. Οι Arctic Monkeys, σε μεγάλα κέφια, χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά για να δημιουργήσουν ένα μαγευτικό σκηνικό. Απολαύσαμε τα greatest hits τους, με τον πολύπλευρο Turner να γίνεται ένα με κάθε τραγούδι που ερμήνευε, πλημμυρίζοντας την ατμόσφαιρα με ένα μοναδικό συναίσθημα. Στο τέλος της βραδιάς μπορούσαμε με βεβαιότητα να πούμε ότι δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως οι Arctic Monkeys έχουν αναδειχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής των τελευταίων 20 ετών.

ΟΠΑΠ arctic monkeys release athens
ΟΠΑΠ arctic monkeys release athens

Η ανάμνηση της χθεσινής βραδιάς, που σίγουρα θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μας, ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να μας προσφέρουν. "Τhe best you ever had is just a memory”, όπως πολύ σωστά λένε και οι ίδιοι και έχουμε χιλιοτραγουδήσει στο "Fluorescent Adolescent”!

ΟΠΑΠ arctic monkeys release athens

Οι The Hives επιτέλους στην Αθήνα!

Μπορεί οι Arctic Monkeys να ήταν το μεγάλο όνομα της βραδιάς, αλλά αναμφίβολα την προσοχή μας άξιζαν και οι The Hives. Τα αδέλφια Howlin' Pelle Almqvist και Nicholaus Arson, μία από τις καλύτερες live μπάντες της κιθαριστικής μουσικής, έχουν βρεθεί στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ και επιτέλους ήρθαν και στην Αθήνα!

ΟΠΑΠ arctic monkeys release athens

Οι Σουηδοί, που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των Arctic Monkeys και βρίσκονται στο πλευρό τους σε ακόμη μια τους τουρνέ, με το live τους χθες βράδυ στην Πλατεία Νερού κέρδισαν και τη δική μας εμπιστοσύνη.

ΟΠΑΠ arctic monkeys release athens

Το lineup της βραδιάς συμπλήρωνε ο Willie J Healey, ο οποίος πρόσφατα αποφάσισε να αφήσει πίσω του την pop και πλέον αντλεί έμπνευση από funk, soul και R&B.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ