Follow us

Barbie | Ο μονόλογος στην ταινία περιγράφει ακριβώς πόσο συγκλονιστικά δύσκολο είναι να είσαι γυναίκα

Η ταινία Barbie είναι ένας Δούρειος Ίππος για να σχολιάσει μέσα από την αγαπημένη κούκλα τι σημαίνει πατριαρχία.

barbie screen-shot

Η ταινία Barbie έχει ήδη σημειώσει ρεκόρ εισπράξεων ήδη από τις πρώτες μέρες της προβολής της. Όμως, δεν είναι μόνο ένα συννεφάκι ροζ όπου όλα είναι καλά και... ροζ. Τουναντίον, είναι ένας Δούρειος Ίππος που κρύβει πολλές kinder εκπλήξεις. Η συγκλονιστικότερη είναι ο μονόλογος της Αmerica Ferrera προς το τέλος της ταινίας.

Εκεί προσπαθώντας να παρηγορήσει τη Barbie μετά τη μετατροπή της Barbie Land σε πατριαρχικό τερέν, η Gloria (η ηρωίδα που υποδύεται η Ferrera) έχει πολλά να πει για το "Kendom”. Έτσι, απαγγέλλει έναν υπέροχο μονόλογο για το τι σημαίνει να είσαι γυναίκα σήμερα, με τον οποίο δεν μπορούμε παρά να ταυτιστούμε πλήρως.

Ο μονόλογος γράφτηκε αρχικά από την Greta Gerwig (την σκηνοθέτρια), αποκάλυψε το The Cut, αλλά η Gerwig και η Ferrera πέρασαν μήνες για να τον βελτιώσουν στην τελική εκδοχή που η Ferrera μοιράζεται στην ταινία. "Στέλναμε η μία στην άλλη οτιδήποτε σχετικό", δήλωσε η Ferrera, προσθέτοντας ότι χρησιμοποίησαν τραγούδια, άρθρα και σκηνές ταινιών που αποτύπωναν "αυτό για το οποίο μιλάει η Gloria", όπως και ένα κείμενο που είχε γράψει μήνες πριν η Ferrera.

Διάβασε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ