Follow us

Μήλος και Πάρος αποθεώνονται από τα αμερικανικά μέσα

Στην πρώτη δεκάδα των καλύτερων προορισμών διακοπών στην Ελλάδα συγκαταλέγει την Πάρο και τη Μήλο το αμερικανικό μέσο ενημέρωσης US NEWS.

MissBloom TEAM
νησι istock

Στους καλύτερους προορισμούς διακοπών στην Ελλάδα συγκαταλέγει την Πάρο και τη Μήλο το αμερικανικό μέσο ενημέρωσης US NEWS.

Όπως αναφέρει: "Με περισσότερα από 200 κατοικημένα νησιά στην Ελλάδα, το καθένα με τα δικά του αξιοθέατα, τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα, τις παραλίες που αξίζουν ως καρτ ποστάλ και τα γαλαζοπράσινα νερά, μπορεί να αποφασίσετε ποιο είναι το καταλληλότερο για τις διακοπές σας. Γι' αυτό το US News έλαβε υπόψη τα αξιοθέατα, την εποχικότητα, το συναίσθημα των ταξιδιωτών και πολλά άλλα για να καταλήξει σε αυτήν τη λίστα με τα καλύτερα ελληνικά νησιά".

Ειδικά για την Πάρο η US NEWS αναφέρει: Πάρος, ένα από τα πιο κεντρικά νησιά των Κυκλάδων, είναι μια Μέκκα για θαλάσσια σπορ. Στις ηλιόλουστες παραλίες του νησιού, οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν windsurf, kitesurf, καταδύσεις και βαρκάδα, μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων. Μακριά από το νερό, οι επισκέπτες θα βρουν την πολυσύχναστη Παροικιά, η οποία διαθέτει πολλές μπουτίκ, εστιατόρια και μπαρ.

Διάβασε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ