Follow us

Λάρισα | Του ζήτησε να χωρίσουν και την ξυλοκόπησε άγρια - Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο η γυναίκα

Στο χειρουργείο αναμένεται να εισαχθεί η άτυχη γυναίκα - Ο σύζυγός της συνελήφθη και αναμένεται να απολογηθεί.

MissBloom TEAM
γυναικοκτονια iStock

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού φαίνεται πως έπεσε τα ξημερώματα μία γυναίκα από τον σύζυγό της, γνωστό για την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην πόλη της Λάρισας.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η άτυχη γυναίκα (εργαζόμενη σε σώμα ασφαλείας), αν και διέφυγε τον κίνδυνο, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με βαριά χτυπήματα, που δεν την κάνουν πλέον αναγνωρίσιμη. Επίσης, φέρει κάκωση στο νεφρό, για την οποία σήμερα, το απόγευμα, αναμένεται να εισαχθεί σε χειρουργείοπροκειμένου να της τοποθετηθεί σωληνάκι.

Το χρονικό της φρίκης

Το αποτρόπαιο συμβάν συνέβη γύρω στις 4 τα ξημερώματα στο σπίτι του ζευγαριού, όταν ο άνδρας επιχειρηματίας άρχισε να χτυπά με μανία τη σύζυγό του. Ο λόγος, κατά τις ίδιες πηγές, είναι επειδή η τελευταία του είχε ζητήσει να τερματίσουν τον γάμο τους, κατά τον οποίο έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά.

Γείτονες που άκουσαν την ταραχή ειδοποίησαν τις αρχές, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με σπασμένα δόντια και τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα.

Οι Εισαγγελικές Αρχές παραπέμπουν τον άνδρα για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Η κράτησή του συνεχίζεται, ενώ πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την ερχόμενη Δευτέρα ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

Ψυχολόγος έχει επιληφθεί για τη στήριξη των δύο παιδιών, τα οποία ευτυχώς την ώρα του αποτρόπαιου συμβάντος απουσίαζαν από το σπίτι.

ΠΗΓΗ : THETOC

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ