Follow us

Back to School | Η σχολική χρονιά ξεκινάει με τα πιο γρήγορα και γευστικά γεύματα

Ανακαλύψαμε τον μυστικό σούπερ ήρωα για την κουζίνα σου!

back to school istock

Οι μέρες για την έναρξη της σχολικής χρονιάς πλησιάζουν και κάθε οικογένεια ετοιμάζεται να μπει στους ρυθμούς της νέας καθημερινότητας. Τα σχολικά είδη, τα καινούρια ρούχα, και φυσικά τα lunch boxes των παιδιών μπαίνουν στην do to list αυτών των ημερών.

Καλό είναι τα παιδιά να έχουν πάντα μαζί τους στο σχολείο ένα θρεπτικό και γευστικό γεύμα, ή μερικά υγιεινά σνακ, ενώ επιστρέφοντας στο σπίτι να απολαμβάνουν το ζεστό, σπιτικό πιάτο της μαμάς ή του μπαμπά.

Το θέμα είναι ότι μέσα στις υποχρεώσεις και τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, πολλές φορές δεν υπάρχει ο ανάλογος χρόνος για μαγείρεμα- και μάλιστα όταν τα μέλη της οικογένειας έχουν διατροφικές προτιμήσεις και ιδιοτροπίες.

Πλέον, μην αγχώνεσαι για τίποτα! Το Airfryer XXL Connected της Philips είναι εδώ για να σε σώσει!


Back to School | Η σχολική χρονιά ξεκινάει με τα πιο γρήγορα και γευστικά γεύματα

Η νέα συσκευή της Philips θα γίνει ο σούπερ ήρωας στην κουζίνα σου για τη νέα σεζόν, αφού ετοιμάζει εύκολα, γρήγορα και με ελάχιστο έως καθόλου λάδι, τα πιο τραγανά και υγιεινά γεύματα για όλη την οικογένεια.

Μάλιστα, το Airfryer XXL Connected διαθέτει 16 λειτουργίες ψησίματος, δίνοντάς σου την ευχέρεια να ετοιμάσεις εκατοντάδες γεύματα χωρίς κανέναν περιορισμό. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να ικανοποιήσεις όλες τις γευστικές προτιμήσεις της οικογένειάς σου, για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος.

Χάρη στο XXL μέγεθός του μπορείς να μαγειρέψεις ολόκληρο κοτόπουλο ή ακόμα και 1,4 κιλά πατάτες, ενώ τις καθημερινές δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς ότι πρέπει να φάτε όλοι μαζί την ίδια ώρα. Το Airfryer XXL Connected της Philips έχει λειτουργία διατήρησης θερμοκρασίας και έτσι κάθε μέλος της οικογένειας απολαμβάνει το απολαυστικό γεύμα την ώρα που επιστρέφει στο σπίτι.

PHILIPS

Και αφού όλοι θα είναι πλέον ευχαριστημένοι, ήρθε η εποχή που δεν θα χάνεις πολύτιμο χρόνο με το πλύσιμο. Η ηλεκτρική συσκευή της Philips διαθέτει καλάθι τροφίμων QuickClean με αντικολλητικό πλέγμα που μαζί με το αποσπώμενο συρτάρι πλένονται εύκολα και στο πλυντήριο πιάτων, χωρίς να ταλαιπωρείται κανείς!

*Friendly tip: Κατέβασε δωρεάν το NutriU app για να βρεις επιπλέον προτάσεις για συνταγές!

*Θα βρεις το Airfryer XXL της Philips σε όλα τα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ